Viata sexuala / Sex&dragoste »

4 obiceiuri proaste la întâlnire

Autor: Alexandra Vasilescu | 20 May, 13:30 | 0 comentarii

Întâlnirile nu sunt un lucru ușor, dar nu ar trebui să fie nici foarte dificile. Toată lumea are propriile reguli de joc. Este important să joci cu propriile tale reguli pentru a afla ce este important pentru tine și să îți cunoșți limitele.

Păstrezi speranța că lucrurile se vor îmbunătăți

Dacă te-ai întâlnit cu un bărbat mai mult timp și continui să-ți amintești lucruri care te deranjează la el, acestea nu se schimbă niciodată și îți vei irosi timpul. Oprește-te din așteptare, pentru că lucrurile nu se vor schimba în mod miraculos. În cazul în care exprimarea sentimentelor și a nevoilor nu sunt punctul tău forte, ieși din relație. Meriți să ai lucrurile pe care ți le dorești.

Jocul ,,prea greu de prins”

Jocul acesta constituie o bună strategie pentru a obține atenția bărbatului care dorești să te observe. Bărbaților le place urmărirea. Dacă îl lași să te vâneze, dar niciodată nu cedezi, în cele din urmă, va ceda el. Nu te poți aștepta ca un bărbat să te vâneze la nesfârșit.

Te desparți și te împaci la două săptămâni

O relație în care te desparți constant, este o relație instabilă. Motivele acestor despărțiri sunt, probabil, nesemnificative. Acesta este tipul de relație cu dramă. Dacă dorești să faci schimbări de bun augur în cuplu, acesta este un obicei de care trebuie să scapi.

Te miști prea repede

Chiar dacă ați vorbit online și la telefon de luni de zile, înainte de a avea prima întâlnire în viața reală, nu vrei să se miște totul prea repede atunci când vă veți vedea. Este posibil ca experiența din viața reală să nu fie aceeași cu cea de pe internet.

Nu te grăbi să vorbești despre sentimente puternice și nu menționa toate planurile pe care le-ați făcut în timp ce vorbeați la telefon, noaptea târziu.


Citește și:

Te îngrijorează plictiseala în cuplu?

Gelozia poate strica un cuplu


Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »