Bărbaţii sunt mai relaxaţi în faţa problemelor cotidiene, cad mai rar victime depresiei şi reuşesc să slăbească mai uşor decât femeile. Secretul lor stă în anumite obiceiuri pe care ar trebui să le împrumuţi. Iată despre ce este vorba!

Mai puţine crize de nervi

Stres, mulţi nervi, ţipete: aşa arată comportamentul multor femeilor când se lovesc de o problemă. În schimb, bărbaţii au puterea de a rămâne calmi, în căutarea unei soluţii practice. Nu mai pune totul la suflet şi nu te impacienta în faţa oricărei greutăţi. Ia-o uşor, respiră şi caută în linişte soluţii.

Spune adio bagajelor inutile

Un alt obicei pe care-l poţi împrumuta de la partener este legat de lucrurile pe care le iei cu tine zilnic sau în concediu. Un bărbat se descurcă doar cu portofelul şi mobilul, în timp ce geanta ta cântăreşte kilograme serioase. Începe cu un inventar al genţii. Vei vedea că nu ai nevoie de tot ce cari acolo.

Lasă invidia deoparte

Altă situaţie în care bărbaţii se descurcă mai bine decât femeile este legată de prieteni. Iată câteva exemple: prietena ta cea mai bună şi-a cumpărat o rochie nouă pentru că a slăbit, iar pe tine te roade un pic invidia.

Deci nu mai eşti atât de binevoitoare cu ea. Sau te cerţi cu colegele de serviciu din cele mai banale motive şi, drept urmare, staţi supărate zile bune.

Astfel de certuri între bărbaţi nu prea îşi găsesc locul. Nu te mai compara cu alţii, gândeşte-te doar la persoana ta. Un bărbat se distrează cu prietenii, în niciun caz nu se supără din cauza unei realizări a unuia dintre ei.

Îmbracă-te pentru confortul tău

De la tocuri de zece centimetri, până la haine foarte strâmte, care pot dăuna sănătăţii: sunt câteva dintre sacrificiile pe care le fac femeile pentru a arăta bine!

Ce-ar fi să iei exemplu de la partener şi să te îmbraci confortabil? O pereche de pantaloni simpli, o cămaşă şi balerini şi eşti gata de plecare! Păstrează ţinutele elegante, dar care îţi pot face rău, doar pentru ocazii speciale!