Viata sexuala / Sex&dragoste »

4 întrebări şi răspunsuri despre zonele erogene

Autor: Alina Corneanu | 02 June, 14:20 | 4 comentarii

O simplă atingere şi simţurile partenerului/ei o iau razna. În joacă partenerii ajung în timp să-şi descopere zonele erogene... folosind micile secrete pentru ca preludiul să fie unul perfect. Află mai multe despre zonele erogene din rândurile următoare! 


1.    Zonele erogene sunt aceleaşi pentru toate persoanele?

Chiar dacă în multe dintre cazuri unele zone erogene ale lui sau ale ei sunt comune, asta nu înseamnă că ele sunt aceleaşi pentru fiecare persoană. Fiecare om este diferit, de aceea şi ,,harta”  zonelor erogene ale corpului este diferită de la persoană la persoană. Comunică cu partenerul în timpul actului sexual şi descoperă-i zonele erogene pentru ca actul sexual să fie unul reuşit pentru ambele părţi.

2.    Sânii partenerei sunt zone erogene sigure?

Când vine vorba de zonele erogene ale partenerei, sânii reprezintă unul dintre cele mai sensibile ,,puncte". Ei ,,reacţionează” la simpla atingere prin întărirea sfârcurilor, ceea ce poate creşte gradul de excitare a partenerului, dar şi de excitaţie a femeii. Deşi sensibilitatea zonei reprezintă o sursă intensă de plăcere, nu toate femeile simt un nivel la fel de mai mare de excitare când sunt atinse pe sâni.

3.    ,,De ce nu simte nimic partenerul atunci când îl ating?”

Mângâierile nu au acelaşi efect pentru fiecare persoană în parte. Nivelul de receptivitate diferă de la persoană la persoană, de aceea mai sunt şi situaţii când partenerii nu se pot excita în urma atingerilor. În cele mai multe dintre cazuri, ,,vinovată” este starea de disconfort pe care o resimt. Discută cu partenerul/a despre dorinţele sexuale, încercaţi să găsiţi modalităţi de a vă relaxa şi de a vă descoperi ,,în joacă” unul altuia zonele sensibile.

4.    De ce nu duc atingerile la excitare…ci la gâdilat?

Relaxarea ambilor parteneri este esenţială când vine vorba de actul sexual. Dacă persoană nu este suficient de relaxată, mângăierile partenerului nu ajung să aibă efectul scontat. Fiind tensionată, ea/el poate percepe atingerea ca pe un stimul ce îi poate provoca senzaţia de gâdilire. Astfel, starea de excitare pe care încearcă să o provoace partenerul se poate tranforma într-o porţie serioasă de râs. 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Fonduri Europene Nerambursabile | 15 April 2013, 14:50
Acum este momentul : in 2013 ,Fondurile Europene Nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ala Uniunii Europene! Iata cum obti fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile .Afli mai multe detalii pe www.fondurieuropenenerambursabile.ro
2 Postat de: Scarletrose | 01 November 2014, 13:28
CÂŞTIGI bani, lucrând acasă!
Rezolvi nişte task-uri, 20 minute pe zi (vizualizezi reclame), câştigi 3$/zi pentru ceea ce faci.
Câştigi 15% din ceea ce câştigă referalii tăi. Poţi retrage banii când ajungi la 300$. Mai multe informaţii găseşti pe grupul Facebook “Libertagia Romania Espana”. Când te înscrii, la Document introduci seria şi nr. Cărţii de Identitate iar la PIN, un număr pe care îl vei folosi atunci când ţi se va cere.
Ca să aduci referali pe Libertagia poţi să postezi link-ul tău de referer în grupuri Facebook, Forumuri, pe Facebook, în site-uri cu anunţuri.
Te-am convins? Atunci click aici:
www.libertagia.com/belciuge
Succes! :)
3 Postat de: Dorel | 11 November 2014, 06:15
Locuri de munca absolut serioase! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Câştigurile sunt garantate! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
4 Postat de: Mircea | 21 August 2015, 00:16
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect.;..,,;;.,,
Adauga un comentariu »