Actualitate »

4 diete imposibile pe care e mai bine să le eviți

02 September, 11:55 | 1 comentariu

Experții în nutriție au întocmit o listă cu patru diete de-a dreptul nebunești, care nu doar că îți distrug sănătatea, nici nu te scapă de kilogramele în plus.


Când vine vorba de pierderea în greutate, oamenii pot încerca orice, câtă vreme cred că pot obține rezultate rapide. Majoritatea celor care se hotărăsc să țină o dietă drastică nu se gândesc la pericolele pentru sănătate la care se expun, oricât de ridicol ar părea.

De aceea, oamenii de știință care au studiat fenomenul, au făcut publice cele cinci diete pe care le consideră bizare, mai precis fără niciun temei științific, și de care e mai bine să te ferești.

Dieta pe bază de aer

Cei care se angajează să țină această dietă se bazează că pot supraviețui câteva zile, poate și mai mult, doar respirând. Adică să consume aer la discreție.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 04 September 2016, 18:23
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »