Nu ştii ce să mai faci pentru un strop de răcoare? Te ajută şi alimentele pe care le consumi.

Ceai de mentă. Atunci când consumi ceai fierbinte, te răcoreşti instantaneu. O infuzie de mentă este cea mai bună recomandare primită de la specialişti, pentru zilele toride.

Pepene galben. Pepenele galben este unul dintre alimentele care ajută organismul să îşi menţină o temperatură normală, chiar şi în zilele toride. Are de trei ori mai mult potasiu decât pepenele verde. În plus, conţine betacaroten, un puternic antioxidant.

Suc de legume. Sucul de sfeclă roşie conţine zaharuri, săruri minerale, oligoelemente şi vitaminele A, B, C, PP. Este răcoritor, foarte nutritiv şi energetic. Se recomandă un pahar de suc de sfeclă pe zi, repartizat în trei reprize. Şi sucul de roşii este hrănitor, răcoritor şi conţine mult potasiu.

Supe. Hidratarea este deosebit de importantă şi poţi contribui la realizarea acestui obiectiv consumând zilnic supe reci. Sunt foarte răcoritoare, conţin foarte puţine calorii şi reprezintă modul ideal de a-ţi începe masa de prânz.