Îţi doreşti un ten luminos şi sănătos? Programul în 3 paşi îţi oferă cea mai uşoară cale pentru îngrijirea completă şi în profunzime a acestuia.

Pasul 1: Curăţare
Curăţarea tenului este necesară chiar dacă nu ai fost machiată în ziua respectivă. Acesta se face atât seara, pentru a îndepartă impurităţile şi praful, cât şi dimineaţa, pentru a curăţa celulele moarte şi rezidurile eliminate de piele în timpul nopţii.
Începe demachierea cu buzele şi cu ochii. Foloseşte pentru aceste zone un produs special, hidratant, deoarece pielea din jurul lor este foarte sensibilă.
Pentru o curăţare în profunzime, masează crema demachiantă pe pielea uscată, sau gelul de curăţare pe pielea umedă, atât pe ten, cât şi pe decolteu, prin mişcări circulare şi şterge apoi cu o dischetă sau cu apă din abundenţă. La final, tamponează uşor pielea cu un prosop moale, din bumbac.

Pasul 2: Tonifiere

Nu sări peste acest pas, deoarece loţiunea tonică îndepărtează asperităţile pielii şi menţine echilibrul natural de hidratare. În acelaşi timp, aceasta dă tenului un aspect radiant, reface ph-ul pielii şi o pregăteşte pentru hidratare. Pune puţin produs pe o dischetă şi şterge-ţi tenul prin mişcări circulare line, de jos în sus, pentru o mai bună oxigenare a pielii.

Pasul 3: Hidratare

Crema hidratantă trebuie aplicată numai după procesul de demachiere şi tonifiere, atât dimineaţa cât şi seara. Aceasta oferă tenului îngrijirea de care are nevoie, previne uscarea acestuia, stabilizând echilibrul său natural şi protejându-l împotriva influenţelor externe.
Alege o cremă cu protecţie UV, indiferent de anotimp şi foloseşte atât creme de zi, cât şi de noapte, adecvate pentru fiecare tip de ten, care ajută la menţinerea aspectului sănătos al pielii, păstrând-o catifelată şi suplă.
Foloseşte pentru zona din jurul ochilor o cremă specială, în funcţie de nevoile pielii: hidratantă, antirid sau anticearcăn.

Sfat: Alege produse de îngrijire care se potrivesc tipului tău de ten şi foloseşte aceeaşi gamă, pentru rezultate vizibile.