3 greşeli care îşi sabotează cura de slăbire

1 2 jpg jpeg

Potrivit studiilor, persoanele care mănâncă doar de câteva ori în timpul zilei au tendinţa de a adăuga câteva kilograme în plus. Astfel, săritul peste mese nu este un mod bun de a pierde în greutate. Mănâncă puţin şi des de-a lungul unei zile, aşa îţi vei controla apetitul.

Dacă simţi că îţi este foame, poţi să mănânci. Chiar şi nutriţiniştii au dat undă verde mâncatului după ora 18:00. Nu contează ora, dar ce şi cât mănânci.

Dacă îţi este foame, este indicat să mănânci cu 3-4 ore înainte de culcare.

Chiar dacă a devenit o modă, detoxificarea nu este o

. Înseamnă, de fapt, eliminarea şi neutralizarea toxinelor din organism, printr-un regim de scurtă durată. Detoxificarea se face de 2 ori pe an, primăvara şi toamna, deoarece în această perioadă metabolismul se schimbă radical.

Pentru curăţarea colonului este important să stai departe de mâncărurile procesate. Astfel, cel mai indicat lucru pe care poţi să-l faci e să bei multă apă sau suc din fructe şi legume. Totuşi, vei reveni la greutatea pierdută de îndată ce vei începe să mănânci.

Dacă bei mai multă apă pe zi nu topeşti neapărat grăsimile. Din contra, îţi poţi face mai mult rău, pentru că apa în exces afectează echilibrul electrolitic al corpului.

Consumul de carne roşie, în cantităţi mici, poate fi inclus într-o dietă sănătoasă. Acest aliment conţine proteine, fier, vitaminele D şi B, protejează inima şi scade colesterolul rău.