Viata sexuala / Sex&dragoste »

3 atitudini care „ucid” dragostea

Autor: G.R. | 25 August, 14:05 | 2 comentarii

Când fluturașii din stomac încep să se mai potoloească, în multe cupluri apar și conflictele. Cercetătorii americani au realizat un top al celor mai frecvente cauze care duc la certuri, care, nu de puține ori, pot duce la despărțire.


Critica

Astfel, potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Washington din Seattle, pe locul I  în clasamentelor atitudinilor distructive se numără criticismul. Adică să-i critici trăsăturile de caracter ale partenerului, în loc să –i explicit ce te-a supărat la atitudinea pe care a avut-o într-o situație.

Un exemplu de atitudine critică. „Ai întârziat din nou. Te gândești doar la tine!” În loc să procedezi astfel, ar trebui să-i spui: „ Este ora 9.00, iar tu ai spus că ajungi la 8.00. Este a doua oară când se întâmplă asta săptămâna aceasta, și sunt supărată”. Criticându-ți mereu partenerul, acesta va începe să aibă resentimente față de tine sau să reacționeze urât și să înceapă o ceartă în toată regula.

Așadar, în loc să-i faci partenerului tot felul de reporșuri, mai bine adoptă un ton calm și explcă-I unde greșește și cum te afectează pe tine acest lucru.

O atitudine de dispreț

Potrivit profesorilor de la Universitatea Washington, disprețul este o atitudine care merge mână în mână cu sarcasmul. Când apare într-o relație, este extrem de dăunătoare, fiindcă nu faci altceva decât să-l jignești profund pe cel de lângă tine.

Află ce alte lucruri afectează relația pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Marcel | 21 August 2015, 00:17
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect;'//.,,;;;.
2 Postat de: Rodica | 25 August 2015, 16:48
Oportunitate la indemana tuturor! Oferim tuturor celor ambitiosi o cale serioasa, relaxanta si de incredere prin care isi pot rotunji veniturile, cu o activitate simpla, in timpul liber. Rezultatele si castigurile se vor vedea imediat, chiar din prima luna. Grabiti-va si cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »