Antibioticele din „farmacia naturii” atacă infecţiile organismului fără a-ţi distruge imunitatea, spre deosebire de antibioticele de sinteză, a căror utilizare pe scară largă s-a transformat într-o adevărată... epidemie.

Antibioticele din farmacie distrug bacteriile folositoare din intestinele noastre şi conduc la crearea de superbacterii nocive, care sunt extrem de rezistente la medicamentele prescrise.

În loc să continuăm diminuarea capacităţii naturale a organismului de a se opune multor boli, putem folosi ca antibiotice produse naturale şi ierburi. Iată o listă cu cele mai populare produse naturale care au proprietăţi antibiotice.

1. Astragalus

Astragalus este un produs tonifiant pentru organism. Proprietăţile sale benefice sunt cunoscute de mii de ani, este utilizat în medicina chineză pentru a întări sistemul imunitar şi a combate stresul fizic, mental şi emoţional. Cercetările moderne au demonstrat că poate fi eficient în tratamentul răcelilor, în protejarea ficatului şi, de asemenea, ţine la distanţă viruşii.

2. Ceapa

Ceapa are proprietăţi antibacteriene, antiseptice şi, în general, întăreşte sănătatea. Strămoşii noştri credeau că dacă omul va suge ceapă crudă se va vindeca, deoarece poate absorbi boala direct din organism. În scopul protejării casei de bacterii nedorite şi microbi, puteţi ţine ceapă tocată pe o farfurie.

3. Varza

Varza are proprietăţi antimicrobiene, poate distruge toate tipurile de bacterii malefice. Interesant este faptul că proprietăţile benefice ale verzei cresc în timpul fermentaţiei sale.

4. Mierea

Oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea conţine un ingredient secret numit defensin - 1, care este o proteină adăugată de albine în miere la producerea sa. Mierea este un antibiotic natural, care distruge bacteriile nocive şi protejează organismul împotriva bolilor.

Citeşte mai mult pe site-ul ANTENA SATELOR