Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Uleiul perfect pentru îngrijrea părului

Autor: Ramona Liță | 09 January, 16:00 | 2 comentarii

Dacă până acum te fereai să folosești produse pe bază de ulei pentru a-ți îngriji podoaba capilară, află că există un ulei destinat regenerării părului și a tratării diferitelor probleme ce pot să apară la nivelul scalpului.


Ai observat că părul tău și-a pierdut din vitalitate și strălucire? Vârfurile sunt despicate și mai nou te confrunți și cu mătreață?

Nu este de vină doar șamponul, ci și alimentația, orele puține de somn și sedentarismul care contribuie la slăbirea organismului și privarea de vitamine, minerale și oxigen.

Astfel, unul dintre cele mai vechi produse din lume, te poate ajuta să îți menții sănătatea.

Și ne referim bineînțeles la uleiul de cocos, folosit la scară largă atât în industria farmaceutică cât și în cea cosmetică.

În țările de proveniență a nucii de cocos, femeile folosesc acest produs în toate formele sale de exploatare, de la laptele de cocos până la uleiul de cocos. De la medicament până la remediu anti-ageing, bucurându-se în felul acesta mereu de un păr frumos, bogat și sănătos.

Hidratează și hrănește părul

În cazul în care te confrunți cu infecții fungice la nivelul scalpului, sau cu deficiente nutriționale mai mult ca sigur aceste două simptome vor conduce la stare inflamatorie a scalpului. Astfel va fi favorizată pierderea firelor de păr, mai mult decât este normal.

În acest caz uleiul de cocos care este extrem de bogat în grăsimi sănătoase va hrăni firul de păr în profunzime, va combate inflamația și totodată va reda splendoare podoabei capilare.

Află care sunt cele mai bune tratamente naturiste cu ulei de cocos AICI

Modalitatea naturală de regenerare

Nu există grad sau nivel de comparație asta este foarte clar, uleiul de cocos fiind de departe cel mai sănătos, natural și nutritiv pentru părul tău.

Reduce pierderea de proteine, întărind în același timp rădăcina, având efect inclusiv asupra vârfurilor uscate și deshidratate.

Asigură-te că o dată la 6 săptămâni îți tai vârfurile pentru a-l ajuta să se regenereze mai ușor.

Te scapă de mătreață

Practic acest fenomen intitulat mătreață este o situație cronică a scalpului, ce se activează în momentul în care pielea devine foarte uscată, se confruntă cu bacterii sau alte infecții.

Uleiul de cocos este de departe cel mai bun hidratant ce se bucură la nivelul pielii și de proprietăți antiseptice
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 10 January 2018, 05:27
-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani.
Trimite un e-mail cu textul”info”la [email protected] com


2 Postat de: Dan | 10 January 2018, 10:03
Eu am inceput sa folosesc un supliment halier de o saptamana. Sper sa ma ajute si sa nu imi mai cada parul asa rau.

Adauga un comentariu »