Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Trucuri pentru a-ți lungi genele

Autor: Ramona Liță | 04 December, 18:00 | 0 comentarii

Orice femeie își dorește gene lungi, negre și dese, însă de cele mai multe ori pentru a obține acest efect este necesară o vizită la salon.


Înainte de a călca pragul saloanelor în încercarea ta de a obține acea privire pătrunzătoare și misterioasă, află care sunt modalitățile prin care poți obține același rezultat ca la salon.

În primul rând trebuie menționat faptul că, având în vedere că geana este tot un fir de păr, are nevoie fără nici un fel de îndoială de pieptănare.

Și asta pentru că acest procedeu contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine, aspect ce favorizează creșterea lor bineînțeles.

În cazul în care nu ai o pensulă specială, poți să apelezi la o periuță de rimel mai veche pe care să aplici câteva picături de vitamina E, după care să le perii 3-4 minute de cel puțin două ori pe săptămână.

Nu sări peste curățare

Primul și cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este curățarea. Și la nivelul genelor se depun particule de praf, iar dacă genele tale ating perna se pot rupe chiar.

Efectul genelor la finalul zilei este asemănător cu al părului dat cu fixativ. În plus, odataă cu curățarea lor le vei și hidrata, aspect ce nu trebuie să îți scape din vedere.

Află cum sunt afectate genele de lipsa somnului AICI

Apelează cu încredere la uleiuri

Dacă ai un recipient cu ulei de cocos sau de măsline în casă și nu știi ce să faci cu el, raspunsul este foarte simplu, întreține-ți genele și ajută-le să se regenereze.

Fie că aplici câteva picături pe deget și masezi blând la baza genelor fie că alege să îți faci masaj pe toată fața și implicit și artea de gene, efectul va fi garantat. Obișnuiește să faci acest truc de fiecare dată când te demachezi și în timp vei vedea diferențele minunate.

Ai grijă la ce mănânci

Nutriția este un element esențial, un mod prin care tu îi furnizezi organismului tău toți nutrimenții necesari petru ca acesta să funcționeze corespunzător.

Altfel, orice lipsă de vitamine sau minerale va favoriza degradarea firelor de păr, ruperea lor și în același timp și a genelor.

Nu evita proteinele, vitaminele și ai grijă ca orice masă a ta să fie completă din punct de vedere nutrițional.

Și ceaiul verde îți poate fi de mare folos, antioxidanții și vitaminele oferite de acesta au fost folosite mai ales în cosmetică, deci poți să înlocuiești cana de cafea cu una de ceai verde.

Masajul stimulează circulația

Masajul ajută foarte mult la îmbunătățirea circulației sangvine și totodată la stimularea tuturor proceselor organismului. De asemenea poți apela la aloe vera pentru a masa atât genele cât și a părului.

Chiar și uleiul de măsline, argan sau  cocos sunt o alegere hidratantă și de mare folos.

Nu ar strica nici să faci o pauză de la machiaj și să lași pielea să respire.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »