Actualitate »

TREBUIE să ştii ASTA! Cum poate fi AMELIORATĂ hipertensiunea

15 May, 11:25 | 1 comentariu

Numită "ucigaşul tăcut", hipertensiunea este o boală care, netratată, ne ruinează sănătatea şi, în cazurile grave, poate duce chiar la complicaţii ce pot genera decesul. Prof. dr. Maria Dorobanţu, şefa Clinicii de Cardiologie a Spitalului Floreasca, ne-a acordat un interviu în care ne explică totul despre această afecţiune.


Care sunt valorile normale ale tensiunii arteriale? Hipertensiunea arterială (HTA) este o afecţiune care se caracterizează prin creşterea constantă a tensiunii arteriale peste 140, cu 90 mmHg.

Această boală afectează atât femeile, cât şi bărbaţii, dar este mai frecvent întâlnită la femei, în special la cele cu vârste peste 50 de ani. În România, are o prevalenţă de 40%, adică unu din 10 adulţi este hipertensiv.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ovidiu | 15 May 2015, 19:46
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul INFO la adresa de email: [email protected]

Adauga un comentariu »