Remedii naturiste / Problemele tale »

Tratează anemia cu suc de urzici

Autor: Sânziana Candrea | 21 March, 12:15 | 3 comentarii

Urzica este o plantă medicinală folosită în stare proaspătă pentru a face suc sau supă, sau poate fi uscată și folosită pentru a face ceai. Mulți oameni, de la grecii antici la europeni și nord-americani, au folosit această plantă pentru tratamente medicinale.


Articole similare:

Ce trebuie să știi despre urzică

Urzica, cunoscută sub numele de Urtica doica, poate fi găsită în toate piețele, mai ales în acest sezon. Aceasta crește la marginile pădurii, în curte, și mai este cunoscută sub numele de buruiana perenă.

Urzica are fire de păr fin sau spini de-a lungul întregii porțiuni și pe frunzele plantei, care atunci când sunt atinse creează o reacție chimică iritantă care produce senzație de arsură și senzație de usturime.

Este senzația dată chiar de numele lor. Sucul de urzică se face prin stoarcere, și mai rar, prin amestecarea frunzelor plantelor de urzică cu alt suc. În timp ce frunzele sunt folosite pentru a face suc, rădăcinile pot fi folosite pentru altceva.

Sucul de urzică

Sucul de urzică este cel mai frecvent preparat pentru a fi consumat proaspăt. Acesta are culoarea de verde închis și de obicei se consumă doar un pahar pe zi. Este consumat în cantități mici deoarece aroma este puternică și are o cantitate de substanțe nutritive foarte mare.

Poți face suc de urzică prin stoarcerea frunzelor și a tulpinii, după ce le speli bine, sau prin amestecarea frunzelor cu apă. Combină 2 cești de frunze de urzică cu o cană de apă pentru a face suc de urzică în blender, sau sucul poate fi preparate din 4 cești de frunze de urzică pe care le pui în storcător.

Astfel vei obține o jumătate de cană de suc de urzică. În plus, poți combina sucul de urzică cu suc de legume, pe care-l bei dimineața pe stomacul gol.

Citește continuarea articolul pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Constantin | 22 March 2016, 07:01
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa minim 2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: necesar calculator; conexiune internet; cunostinte minime PC; atentie la detalii; perseverenta.
Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Oferim si solicitam seriozitate!Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’la adresa: [email protected]
2 Postat de: Vasile | 22 March 2016, 19:25

Oportunitate extra lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condi?ii: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Dan Motica | 23 March 2016, 23:00
Cum sa faci bani rapid! Chiar daca pare incredibil, acum exista mijloace si cursuri ultraperformante care te invata simplu cum sa faci bani rapid. Noi iti oferim si un sistem practic in care descoperi pas cu pas, in cateva zile, cum sa faci bani rapid. Cautam insa oameni foarte seriosi!
Ce iti ramane de facut este sa te DECIZI sa dai un email 100 % CONVINS de ceea ce-ti doresti cu adevarat si sa faci primii pasi spre O NOUA LUME, ce iti va REAMINTI CA POTI FI FERICIT CU ADEVARAT DOAR DACA SI TU ITI DORESTI ASTA. Trimite INFO la:
[email protected]
sau
[email protected]
Adauga un comentariu »