Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene

Autor: Alexandra Tudor | 11 March, 16:50 | 1 comentariu

Chisturile ovariene nu prezintă simptome neapărat, dar se prea poate să existe probleme dese ale vezicii urinare sau chiar dureri de rinichi din cauza acestor chisturi. În plus, răcelile dese și zona ovariană mereu inflamată pot fi semne ale apariției unui chist ovarian. Cel mai sigur se află despre existența lor la un control de rutină, la o simplă ecografie.


Articole similare:

Tratamentele naturiste pentru chisturile ovariene constau, în special, în consumul de plante care restabilesc echilibrul hormonal, căci chisturile apar cel mai adesea din această cauză. Oricum, este bine ca înainte de orice tratament naturist să se consulte un medic de specialitate și dacă nu este nevoie de operație, se poate încerca tratamentul natural ca alternativă la medicamentele din farmacie ce pot avea diverse efecte secundare neplăcute.

Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene – ceai de sânziene

Sânzienele (Galium Mollugo), numite și drăgaică, sunt excelente pentru prepararea unui ceai, care poate curăța rinichii, ficatul, pancreasul sau splina. Ceaiul de sânziene se poate folosi și în tratamentul restabilirii echilibrului glandei tiroide. În bolile grave de rinichi, ceaiul de drăgaică face minuni, iar medicina populară vorbește despre eficiența acestui ceai în afecțiunile uterine sau ovariene. Se beau zilnic 3-4 cești de ceai cald de sânziene, îndulcit cu puțină miere pentru cine nu îl poate bea simplu.

Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene – socul și mugurii de zmeur, două dintre cele mai bune tratamente pentru ovare

Tinctura de soc, băută de două ori pe zi diluată în apă (1-2 lingurițe la o cană de apă) este un bun tratament naturist pentru ovare fibrochistice. Tinctura rezolvă și alte probleme care pot provoca dezvoltarea de chisturi și detoxifiază organismul în același timp.

Mugurii de zmeur sunt printre cele mai bune leacuri pentru chisturile ovariene, fibromului uterin și alte probleme ale organelor feminine. De asemenea, mugurii de zmeur se prescriu și pentru menstruație dureroasă, menopauză agresivă sau alte afecțiuni ovariene. Extractul de zmeur este cel mai eficient, se iau 30 de picături de 3 ori pe zi.

Ceaiul de pedicuță este un alt remediu excelent pentru ovarele cu chisturi, pentru bolile urinare și alte afecțiuni genitale. Este la fel de bună și pentru problemele genitale bărbătești. Pedicuța nu se fierbe, ci doar se pune peste apă clocotită și se lasă la infuzat.

Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene – traista ciobanului și coada-șoricelului, plante ce nu trebuie să lipsească din tratamentul problemelor la ovare

Ceaiul de traista-ciobanului este unul dintre cele mai bune pentru afecțiunile femeilor, în general, fiind un tratament de succes împotriva chisturilor ovariene. Menstruațiile abundente se tratează, de asemenea, cu ceai de traista-ciobanului. Menopauza devine mult mai suportabilă cu acest ceai, care poate regla problemele de tensiune, bolile musculare externe și atrofia musculară.

 O plantă care face minuni femeilor este, de asemenea, coada-șoricelului. Cancerul ovarian, inflamațiile ovarelor, prolaps uterin sunt doar câteva afecțiuni ce pot fi tratate cu acest ceai minunat. Chisturile ovariene dispar pentru totdeauna dacă vă creați o obișnuință în a bea ceai de coada-șoricelului pe o perioadă lungă de timp sau măcar perioade mai scurte, dar dese. Pentru chisturile ovariene, ceaiul de coada-șoricelului se va folosi în băile de șezut. Scurgerile, mâncărimile sau mirosurile vor dispărea, de asemenea.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Bianca Fesnic | 27 April 2016, 17:43
Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »