Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Sfecla roșie te scapă de durerea în gât

Autor: Ramona Liță | 07 December, 14:00 | 1 comentariu

Senzația de jenă de fiecare dată când mănânci, sensibilitate la nivelul gâtului și durere accentuată? Alungă acum aceste probleme cu ajutorul sfeclei roșii!


În sezonul rece inflamarea gâtul este una dintre cele mai comune probleme, mai ales dacă alternezi  alimentelor reci cu cele calde, dacă întri în contact cu persoane purtătoare a viruslui gripal, de la praf mai ales dacă ești și alergic ori de la noxele din jur.

Una dintre cele mai sensibile zone ale corpului, gâtul, este de asemenea sensibil și la diferențele de temperatură sau chiar și la fumul de țigară.

Simptomul de gât inflamat este cel mai adesea întâlnit în episoadele de răceală, de gripă, și de cele mai multe ori este ignorat.

Un alt exemplu este cel oferit de fumători, care atunci când fumează un număr mai mare de țigări decât de obicei, nu renunță la observarea simptomului de gât iritat și inflamat la țigări, ci dimpotrivă. Și astfel apar și afecțiunile la nivelul gâtului.

Eficiența consumului de sfeclă

Nu mai este nici un secret faptul că sfecla este un adevărat elixir de sănătate, mai ales dacă alegi să o consumi dimineața pe stomacul gol și la temperatura camerei.

Fiind un preparat natural, plin de vitamine, antioxidanți și minerale, sfecla te ajută să întărești sistemul imunitar, normalizează circulația sangvină și sprijină producerea mucoasei.

Ce este și mai important este faptul că sfecla poate fi consumată de oricine, nu are contraindicații și poate fi preparată în diferite combinații astfel încât să nu te plictisești de ea.

Pe lângă faptul că durerea te afectează fizic, disconfortul resimțit peste zi te poate afecta și psihic nefiind capabil să te concentrezi la problemele zilnice.

Află cât de sănătoasă este sfecla mai ales iarna AICI

Mierea și oțetul

Și mierea și oțetul le poți combina fără nici un fel de probleme cu sfecla pentru a beneficia în felul acesta de un adevărat elixir al sănătății.

Mai ales dacă te confrunți cu o formă de amigdalită virală, acest remediu va elimina simptomele, însă atenție, nu va vindeca afecțiunea. Trebuie să mergi la un specialist pentru a elimina infecția de la nivelul gâtului.

Uită de starea de iritabilitate!

Rade o sfeclă, amestec-o cu o linguriță de miere de albine și una de oțet de mere  și consum-o pe stomacul gol, iar pe parcursul zilei consumă suc prospăt de sfeclă în care poți să adaugi semințe de chimen măcinate.

Poți să iei din oră în oră câte o linguriță și vei vedea cum durerea va dispărea.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 07 December 2017, 22:29
Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de email [email protected] com
Adauga un comentariu »