Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Ritualuri de îngrijire ale femeilor din jurul lumii

Autor: Cristina Popescu | 10 March, 17:10 | 1 comentariu

Frumusețea reprezintă un subiect nemuritor și de maxim interes pentru femeile din întreaga lume. În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai interesante ritualuri de frumusețe din jurul lumii, pe care le poți adopta si tu!


Franța

Franțuzoaicele au un adevărat cult atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, iar acest lucru nu are nici o legătură cu brand-ul de cosmetice folosit. Ele nu se abat sub nici o formă de rutina zilnică de îngrijire a pielii: nu se culcă niciodată fără să se demachieze și fără să aplice o cremă hidratantă.

Spania

Femeile din Spania folosesc feliile de cartof pentru atenuarea cearcănelor din jurul ochilor. Ele susțin că o felie curată de cartof ținută timp de zece minute sub ochi va reduce semnificativ cearcănele sau inesteticele pungile de sub ochi.

Suedia

Femeile din Suedia cred cu tărie în puterea binefăcătoare a aburului, mai ales că suedezii sunt recunoscuți pentru dragostea lor pentru ritualul saunei. Suedezele folosesc aburul pentru a-și curăța în profunzime tenul și pentru a-l detoxifia.

Japonia

Japonezele sunt renumite pentru pielea lor fără de cusur, ca de porțelan, pe care multe dintre noi ne-am dori-o. Care să fie însă secretul lor? Nu se expun la soare! Se știe, de altfel, că soarele este una dintre principalele cauze de îmbătrânire prematură a pielii.

Grecia

Nu mai este nici un secret faptul că dieta tradițională mediteraneană are multiple beneficii pentru sănătate. Aceasta este formată din multe legume, pește și grăsimi sănătoase, precum și nelipsitul ulei de măsline.

Pe lângă faptul că un astfel de regim ține la distanță afecțiunile cardiace, cancerul și alte boli cronice, dieta mediteraneană are efecte pozitive vizile atât în interior, cât și la exterior.

India

Nici nu e de mirare faptul că indiencele au un păr sănătos și cu aspect atât de mătăsos! Pentru îngrijirea părului, ele folosesc ulei de cocos, ulei de migdale sau ulei de susan, o dată pe săptămână, pentru o hidratare intensă a firului de păr.

Egipt

Femeile egiptene obișnuiesc să facă des băi în lapte, întocmai Cleopatrei. Astfel, laptele conține acid lactic care are proprietăți exfoliante, ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților de la suprafața pielii. Pe lânga acidul lactic, în lapte se mai regăsesc și o mulțime de grăsimi bune, vitamina A, B12 și D, dar și zinc și calciu, care contribuie la o mai mare luminozitate a pielii.

Îți recomandăm să folosești lapte gras sau lapte praf, acestea fiind mai bogate în nutrienți decât laptele degresat. Adaugă două căni de lapte în apa de baie, o cană de miere, câteva picături din uleiul esențial preferat și gata răsfățul!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Pete | 12 March 2016, 22:36
AgelocMe - Prima imprimanta 3D personalizata pentru ingrijire faciala.
S-a lansat si in Romania, tehnologia exclusivista ageLoc Me, prima "imprimanta 3D ", care personalizeaza ingrijirea faciala in functie de rasa, varsta, sex, factori de mediu, adancimea ridurilor, etc.
ageLOC Me este primul sistem anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii de felul acesta care vă va oferi un regim personalizat, bazat pe DUMNEAVOASTRĂ, pe tenul și preferințele personale.
Conținând știința Nu Skin cea mai sofisticată de până acum și o unică evaluare a pielii, ageLOC Me vă va permite să obțineți cele mai bune combinații de produse anti-îmbătrânire, concepute doar pentru dumneavoastră din peste 2000 de posibilități.
Dispozitivul său avansat va face ca rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii să fie mai simplificată și mai ușoară, furnizând o doză precisă de produs, la momentul potrivit. Cartușele de pulverizare fără aeraj și sistemul de distribuire fără atingere vă oferă un regim foarte igienic, de fiecare dată.
Descoperiți mai jos mai multe informații despre această inovație uimitoare și aflați felul în care ageLOC Me face ca portofoliul dumneavoastră de produse să fie unic pe piața de îngrijire a pielii.
Pentru detalii, accesati: https://www.nuskin.com/…/nuskin/ro_RO/ageloc-me-landing.html si folosind ID: RO3314727 (inscriere gratuita)
Adauga un comentariu »