Actualitate »

Riscuri la care te supui când dormi cu telefonul lângă tine

Autor: Ariana Maria | 18 January, 10:50 | 1 comentariu

Telefonul! Cine nu stă cu telefonul în mână înainte de culcare?! Toți o facem, chiar dacă uneori nu recunoaștem. Știm că acest obicei este nesănătos, dar nu ne putem abține pentru că am ajuns să fim dependenți de el fără să ne dăm seama. Iată care sunt riscurile la care ne supunem când dormim cu telefonul lângă noi!


Apare insomnia

Noile telefoane au ecranul digital, cunoscut sub numele de lumină albastră. Lumina albastră poate afecta hormonul somnului, melatonina, crescând ritmul cicardian și provocând insomnie. În plus, lumina afectează direct ochii și creier, acest este motivul pentru care mulți dintre noi suferim de probleme oculare.

Perna poate lua foc în timpul nopții

Acest lucru poate suna bizar, însă s-a întâmplat. Riscul apare în momentul în care nivelul scăzut al bateriei și zincul prezent în baterie. În plus, incompatibilitatea bateriei telefonului și cea a încărcătorului poate fi vinovată pentru supraîncălzire.

Ce măsuri de precauție pot fi luate:

Dacă chiar vrei să ții telefonul lângă tine când dormi există mai multe măsuri de precauție pe care le poți adopta pentru a te ține departe de riscuri.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 20 January 2018, 18:00
Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email
[email protected] com
Adauga un comentariu »