Politica de confidențialitate

Intrată în vigoare: May 24, 2018

Cine suntem

S.C. Adevarul Holding S.R.L – societate in reorganizare, in judicial reorganization, en redressesment, cu sediul în Str. Fabrica de Glucoza nr. 21, Sector 2, Bucuresti are grijă de intimitatea dumneavoastră și dorește să vă simțiți apărați pe platforma noastră. Documentul de mai jos, care conține explicațiile datelor pe care le colectăm vine în întâmpinarea acestor așteptări. Mai jos veți afla cum sunt colectate informații, care anume și cum vor fi folosite de către noi. De asemenea, veți ști să vă apărați sau să vă securizați contul.

 

Această politică de confidențialitate se aplică pe site-urile (https://www.click.ro/https://www.clickpentrufemei.ro/http://www.clicksanatate.ro/https://clickpoftabuna.ro/http://okmagazine.ro/https://www.historia.ro/http://dilemaveche.ro/http://adevarulfinanciar.ro/).Nu acoperim informațiile colectate de site-urile terțe, inclusiv cele partenere sau care au cumpărat spațiu de publicitate pe site-ul nostru.

Site-urile conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Regulamentului UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Salariaţii şi împuterniciţii noştri au obligaţia de a respecta dispoziţiile cu privire la protecţia datelor conform normelor legale. 

 În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul societăţii S.C. Adevărul Holding S.R.L sau orice întrebare/reclamație pot fi adresate către adresa de email: [email protected]


Scopul prelucrării datelor îl reprezintă: 


Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal de către S.C. Adevărul Holding S.R.L. sunt următoarele:

  1. Comunicare prin e-mail. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă trimite comunicări prin mesaje pe căsuța poștală electronică. Dacă v-ați înscris pentru unele dintre newsletterele noastre, vă vom trimite aceste informări pe adresa de mail comunicată. Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Vă puteți retrage abonarea de la newsletter oricând doriți.

 

  1. Publicitate. Paginile noastre vor afișa reclame, multe dintre ele fiind influențate de opțiunile selectate de dumneavoastră și de preferințele de pe site și de pe conturile conexe. De exemplu, folosind informațiile colectate prin cookies, informațiile demografice de pe site-urile terțe și activitatea dumneavoastră pe site, putem să publicăm reclame care ar putea fi relevante preferințelor dumneavoastră (Politica privind fișierele cookies).  Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a menține accesul gratuit la website-urile noastre dar fără a ne afecta activitatea financiară.

 

  1. Abonamente. În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care abonațiisunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă.

 

  1. Analiză statistică. Avem interesul legitim de a înțelege cum funcționează site-ul nostru, cum este citit și care ne este publicul. Pentru aceasta, agregăm datele din mai multe surse. Putem să folosim aceste date pentru a îmbunătăți anumite funcționalități, pentru a modifica secțiunile sau pentru a vă oferi cele mai relevante informații, în cea mai bună formă grafică posibilă.

 

  1. Concursuri. În legătură cu participarea dumneavoastră la diferitele concursuri organizate prin intermediul website-urilor noastre, vă putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, în scopul selecționării câștigătorilor, alocării premiilor și centralizării de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum și al comunicării cu dumneavoastră și alte persoane în legătură cu cele de mai sus. Această prelucrare se bazează pe interesul legitim al S.C. Adevărul Holding S.R.L.sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere la un astfel de concurs) ori pe consimțământ, în cazul datelor cu caracter sensibil.

 

În aceleași condiții cu cele arătate, în funcție de caracterul sau natura unui anumit concurs, putem, de asemenea, să publicăm fotografiile, înregistrările video, înregistrările audio sau înregistrările audiovizuale cu dumneavoastră.

În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail [email protected] Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact  și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

 

Ce drepturi aveți și cum le puteți exercita?

 

Potrivit  Regulamentului  UE 679/2016 beneficiaţi de:

 

  • dreptul de acces;  puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării
  • dreptul la rectificarea datelor; puteți să ne solicitati să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
  • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat");  puteți solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislației relevante
  • dreptul la restricționarea prelucrării; în anumite condiții (daca persoana vizata contestă exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegala, dacă datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept în instanță; sau dacă vă opuneți prelucrării datelor) puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale
  • dreptul la portabilitatea datelor; în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat.  Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic
  • dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică
  • dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare; puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ
  • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile
  • dreptul la o cale de atac judiciară; dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere
  • dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.

 

Contact
Pentru exercitarea drepturilor menţionate mai sus vă rugăm să vă adresaţi prin cerere scrisă prin e-mail la  [email protected].

Ce date sunt stocate de S.C Adevarul Holding S.R.L.?

 

  • Stocarea şi prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) în scopuri interne legate de sistem şi în scopuri statistice 
    În cazul accesării paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data şi ora accesării, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fişierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul şi versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) către serverul nostru, pe baza unor setări tehnice. Aceste date sunt colectate şi utilizate exclusiv în scop statistic şi în scop de analiză, de ex. pentru îmbunătăţirea experientei dvs, pe site. 
    Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alt identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi în anumite circumstanțe date cu caracter personal și ca atare le vom trata ca atare. 

 

  • Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

 

  • Datele pentru serviciul newsletter. 
    La înregistrarea pentru serviciul nostru newsletter datele Dvs. sunt utilizate de S.C. Adevărul Holding S.R.L  în scopuri promoţionale și de marketing. Utilizarea încetează de îndată ce renunţaţi la serviciul newsletter. Puteţi renunţa oricând la serviciul newsletter prin dezabonare.
  • Abonamente. În vederea încheierii unui abonament se  colectează urmatoarele date: nume, prenume, vârstă, adresă, nr telefon, adresă de email, fax și date bancare în cazul în care plata se face prin card.
  • Utilizarea de cookie-uri  Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet per total mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. 
    Pagina noastră online conţine cookie-uri. Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea cookie-urile sunt utilizate de noi în scop statistic. Vă atragem atenţia asupra faptului că prin împiedicarea instalării de cookie-uri se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet
  •  

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

 

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa Ofițerului (Responsabilului) cu Protecția Datelor la adresa de e-mail [email protected]sau puțeti accesa pagina http://www.clicksanatate.ro/Politica-de-colectare-cookies_3_4.html.

 

1.2.2.1 Fisierele cookie vor fi impartite pe categorii:

 

Cookie-uri interne

 

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

 

  • Cookie-uri esențiale. Necesare pentru funcționarea site-ului. Putem folosi module cookie esențiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator sau pentru a oferi funcții specifice site-ului.
  • Cookie-uri de măsurare a traficului. Ne permite să recunoaștem și să numărăm numărul de vizitatori și să vedem cum se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.
  • Cookie-uri de funcționalitate.Este folosit pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la Site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs., să vă salutăm după nume și să vă amintim preferințele dvs. (de exemplu, alegerea limbii sau regiunii dvs.).
  • Cookie de targetare. Înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ati dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face site-ul și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, exista posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot in scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

 

 

Pentru a vedea o listă de cookie-uri folosite de site-ul nostru, consultați tabelul Cookies.

Third-party (terță-parte) cookies

 

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing.

 

  • Urmărirea cookie-urilor/Tracking cookies. Urmaresc comportamentul pe site și il conecteaza de alte valori care să permită o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.
  • Cookie-uri de optimizare/Optimization cookie. Permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora.
  • Cookie-uri pentru parteneri. Ofera partenerilor noștri metrici de conversie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

 

Pentru a vedea o listă de cookie-urithird-party (terta parte) folosite de site-ul nostru, consultați tabelul Cookies.

În ce situații au terții acces la datele Dvs?

  1. Informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către S.C. Adevărul Holding S.R.L. și sunt comunicate doar următoarelor categorii de destinatari: terți furnizori implicați in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de consultanță, furnizori de servicii de procesare plăți, sponsori sau parteneri etc.) sau autorități publice abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți acolo

  1. Plugin-uri de reţele sociale
    Pagina noastră de internet utilizează „plugin“-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de reţele sociale de pe pagina noastră de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială browser-ul Dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. Conţinutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului reţelei sociale direct către browser-ul Dvs. şi va fi integrat de acesta în pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul reţelei sociale primeşteinformaţia că aţi accesat pagina noastră. În cazul în care în timpul vizitării paginii noastre de internet este în derulare o sesiune de conectare valabilă la o reţea socială, vizita poate fi atribuită contului respectiv de utilizator. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo. Dacă doriţi să împiedicaţi colectarea datelor Dvs. de către operatorul reţelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie să vă deconectaţi (adică să vă delogaţi) de la serviciul operatorului de reţea socială înainte de vizitarea paginii noastre de internet.

De asemenea puteți seta preferințele privind transmiterea datelor din site-ul nostru din pagina Politica de utilizare Cookie-uri 


Informaţii privind scopul şi volumul stocării de date precum şi privind procesarea ulterioară, utilizarea şi drepturile de care beneficiaţi, precum şi posibilităţile de setare puteţi găsi în precizările operatorului de reţea socială referitoare la protecţia datelor, care nu au legătură cu această declaraţie cu privire la protecţia datelor. În privinţa operatorului „facebook“ găsiţi aceste directive la adresa http://www.facebook.com/policy.php

Societatea S.C. Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere. 

 

  1. Serviciul de analiză web Google Analytics
    Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiză web „Google Analytics“ al societăţii Google Inc. în scop statistic. Acest serviciu de analiză web utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţiiGoogle Inc. într-un stat membru UE sau în afara UE (de ex. în SUA) şi sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protecția a datelor în SUA prin participarea în proiectul PrivacyShield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

 

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc. Nici noi şi nici societatea Google Inc. nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Google Inc. sau de către noi.

Pentru a gestiona daca doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre serviciul Google Analitics, puteția ccesa:  https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere. 

 

  1. Serviciul de analiză web CXENSE

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiză web „Cxense “ al societăţiiCxense ASA, Norway în scop statistic precum şi pentru modelarea ofertelor noastre în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Acest serviciu de analiză web utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţii Cxense ASA, Norway într-un stat membru UE şi sunt salvate acolo.

Societatea Cxense ASA, Norway va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Cxense ASA, Norway

Nici noi şi nici societatea Cxense ASA, Norway nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Cxense ASA, Norwaysau de cătrenoi.

Pentru a gestiona dacă doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre acest serviciu, puteți accesa: https://www.cxense.com/preferences

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere

 

  1. Serviciul de publicitate online Enreach

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiză web „Enreach “ al societăţii Cxense ASA, Norway în scop statistic precum şi pentru modelarea ofertelor noastre în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Acest serviciu de analiză web utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii  sunt  transmise către serverul societăţiiCxense ASA, Norway într-un stat membru UE şi sunt salvate acolo.

Societatea  Cxense ASA, Norway va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţiiCxense ASA, Norway

Nici noi şi nici societatea Cxense ASA, Norway nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Cxense ASA, Norway sau de către noi.

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere

 

  1. Serviciul de publicitate online Google ADSENSE

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de publicitate online „Google AdSense “ al societăţii Google Inc. în scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţii Google Inc. într-un stat membru UE sau în afara UE (de ex. în SUA) şi sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protecția a datelor în SUA prin participarea în proiectul PrivacyShield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

 

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc.

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere

Pentru a gestiona daca doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google AdSense puteti accesa https://policies.google.com/privacy?hl=en

Vă menționăm că blocarea cookie-urilor catre Google poate avea implicații diverse, care nu au nicio legatură cu site-ul nostru (de exemplu când veți da click pe un anunț/reclamă din motorul de căutare www.google.ropentru a ajunge în site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite încarcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar că această nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs, evidenţiate prin comportamentul de navigare. 

 

  1. Serviciul de publicitate online Google Double Click

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de publicitate online „Google DoubleClick “ al societăţii Google Inc. în scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţii Google Inc. într-un stat membru UE sau în afara UE (de ex. în SUA) şi sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protecția a datelor în SUA prin participarea în proiectul PrivacyShield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc.

Societatea S.C Adevprul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere

Pentru a gestiona daca doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google DoubleClick puteți accesa pagina http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Vă menționăm că blocarea cookie-urilor către Google poate avea implicații diverse, care nu au nicio legatura cu site-ul nostru (de exemplu cand veți da click pe un anunț/reclamă din motorul de căutare www.google.ropentru a ajunge în site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite încărcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar că această nu va mai putea ţine cont de preferinţeleşi interesele dvs, evidenţiate prin comportamentul de navigare. 

 

  1. Serviciul de publicitate online GemiusAdOcean

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de publicitate online „Gemius “ al societăţiiGemius. în scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţiiGemius Inc. într-un stat membru UE şi sunt salvate acolo.

Societatea Gemius va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Gemius.

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere

Pentru a gestiona dacă doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre Gemius puteți accesa pagina http://optout.gemius.com/en

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar că această nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs, evidenţiate prin comportamentul de navigare. 

 

  1. Serviciul de publicitate online Zontera

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de publicitate online „Zontera “ al societăţiiZontera. în scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţii Zontera într-un stat membru UE şi sunt salvate acolo.

Societatea  Zontera va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Zontera.

Societatea S.C Adevărul Holding S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru directivele de protecţie a datelor şi procedurile paginilor internet partenere.

Pentru a gestiona dacă doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre Zontera puteți accesa pagina http://core.ad20.net/W3C/opt-out.html

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar că această nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs, evidenţiate prin comportamentul de navigare. 

 

Perioada de păstrare a datelor personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet şi celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor Dvs. de către persoane neautorizate precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs. 
Este necesar să trataţi în permanenţă cu confidenţialitate datele Dvs. de acces şi să închideţi fereastra de browser când terminaţi vizitarea paginii noastre de internet. 
Pentru transferul de date cu caracter personal utilizăm proceduri tehnice de criptare. Puteţi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afişarea unui simbol de închidere, de ex. afişarea unui simbol de cheie sau lacăt în bara de statut a browser-ului Dvs.

Întrebari, Sugestii și Reclamații?

Aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastră de internet? Nicio problemă, vă ajutăm cu placere.
[email protected]

Revizuiri

Mai jos este o listă a tuturor revizuirilor făcute în Politicile noastre de confidențialitate, cu link-uri pentru a vedea diferența dintre fiecare revizie.

  • 2018-05-24: Versiunea cu update pentru GDPR
  • 2018-08-24: Versiunea cu update pentru GDPR