Remedii naturiste / Problemele tale »

Plantele care luptă cu infecţiile urinare

Autor: Raisa Cristea | 26 January, 14:20 | 2 comentarii

Infecţiile urinare, care afectează în special femeile, pot fi tratate şi cu ajutorul plantelor. Descoperă care sunt cele mai indicate remedii din natură, care te ajută dacă ai astfel de suferinţe!


Merişorul

Frunzele de merişor sunt foarte utile în tratarea infecţiilor urinare. Conţin taninuri, substanţe cu puternice proprietăţi antibacteriene, care creează un mediu nefavorabil înmulţirii acestora.

Cel mai indicat este ceaiul, pe care îl prepari din  două linguriţe cu plantă mărunţită, peste care torni 200 ml de apă fierbinte.  Laşi să se răcească, apoi bei. Ceaiul este recomandat de două ori pe zi. Acest ceai chiar este cunoscut sub denumirea de doctorul rinichilor.

Morcovul

Util în combaterea infecţiilor urinare este şi morcovul. Acesta abundă în vitamine şi minerale, necesare organismului, pentru a grăbi vindecarea. Bea în fiecare zi două pahare cu suc proaspăt de morcov.

Muşeţelul

Plantă cu puternice proprietăţi antiinflamatoare şi antiseptice, muşeţelul te ajută să scapi de infecţiile urinare, mai ales că ajută la eliminarea bacteriilor care le provoacă. Bea o cană cu ceai de muşeţel, în fiecare zi, până la vindecare. De asemenea, poţi să faci şi băi locale cu infuzie de muşeţel.

Coada- şoricelului

Plantă medicinală cu acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă şi antimicrobiană, coada-şoricelului este un bun remediu contra infecţiilor tractului urinar. De aceea, este un foarte bun remediu pentru infecţiile urinare. Poţi face băi calde cu infuzie din coada-şoricelului.

Ienupărul

Ienupărul este recomandat în tratatrea afecţiunilor tractului urinar. Prepari infuzia din două linguriţe de fructe la o cană de apă: laşi să se infuzeze cinci minute şi iei trei-patru linguri pe zi. Urmează tratamentul 10 zile.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Simona | 26 January 2016, 14:44
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
Ce oferim:
-instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
-contract legal de comision
-plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
Cerinte:
-cunostinte minime PC;
-timp la dispozitie 2-3 ore pe zi
-calculator si conexiune internet;
-seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta.
Nu este necesara experienta.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.
2 Postat de: Dan | 27 January 2016, 11:49
3.Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
Adauga un comentariu »