Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Planta care previne diabetul

Autor: Dorina Novac | 18 August, 16:00 | 1 comentariu

Diabetul este o afecțiune cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane. Respectarea drastică a unui regim alimentar nu este o simplă recomandare, ci o componentă de bază a terapiei împotriva diabetului. Chiar dacă trăim într-o lume orientată către consumul de medicamente, plantele sunt cele mai bune leacuri pentru sănătatea ta.


Aloe vera esta planta pe care multe dintre voi o cultivă în ghiveci. Este apreciată în medicina tradițională și cunoscută, în special, pentru beneficiile aduse pielii. Totuși, unul dintre principalele atuuri ale acestei plante este abilitatea sa de a regla glicemia și a lupta împotriva diabetului.

Consumul de aloe vera duce la scăderea glicemiei, ceea o face să fie un ingredient ideal pentru cei care suferă de diabet de tip II.

Folosește aloe vera dacă suferi de diabet

Aloe vera conține glucomannan (o fibră solubilă) și hemiceluloză, ambele fiind ingrediente cheie pentru a reduce glicemia. Alte componente importante ale gelului de aloe, cum ar fi antrachinonele, fenolii organici și lecitina, îți sunt și ele utile dacă vrei să-ți reduci glicemia. În doar două luni, consumul de aloe poate reduce glicemia cu până la 50%.

Aloe vera stimulează eliminarea de toxine și deșeuri din organism, reducând astfel și mai mult zahărul acumulat în exces în sânge.

Grație conținutului său mare de antioxidanți, consumul regulat de aloe vera în scopul de a trata diabetul ne poate ajuta să luptăm și împotriva altor probleme asociate acestei maladii, cum ar fi ulcerele, leziunile sau infecțiile.

Consumul regulat de aloe vera stimulează secreția de insulină, fapt benefic pentru pacienții care suferă de diabet de tip II.

Aloe vera este un produs natural pe care îl poți utiliza fără griji pentru a trata diabetul, deoarece nu provoacă niciun efect secundar nedorit.

Știai că…

…în uz extern, gelul de aloe vera e indicat în caz de herpes genital, leziuni sau inflamații cutanate, lejere, arsuri de gradul I și II, arsuri solare, degerături ușoare? Gelul se aplică direct pe zona cu probleme, de mai multe ori pe zi, până la dispariția manifestărilor neplăcute.Din partea exterioară a frunzelor plantei se obține latexul, iar din miezul frunzelor, gelul. Acesta din urmă este utilizat în dermatologie și cosmetică, dar poate fi folosit și în uz intern, sub formă de capsule sau de suc farmaceutic (băutură care conține cel puțin 50 % gel). Latexul conține și compuși cu efect laxativ (aloină).

Află AICI la ce este bun sucul de aloe vera!

Include această plantă în dieta ta zilnică

Dacă vrei să-ți reduci glicemia, încearcă să consumi numai gel de aloe vera pur, proaspăt obținut din plantă. Extrage gelul dintre frunze și consumă o linguriță din acesta în fiecare zi.

Pe măsură ce te obișnuiești cu gustul și textura acestui gel, poți să-ți mărești doza la trei lingurițe, astfel încât să obții cele mai bune rezultate posibile.

Una din cele mai bune și apetisante modalități de a consuma aloe este să adaugi gelul obținut din această plantă diferitelor băuturi pe care le consumi. Gelul de aloe vera se îmbină foarte bine cu alte ingrediente, deci nu ezita să încerci acest truc.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 19 August 2017, 22:02
Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »