Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Ou şi cimbru pentru un păr mătăsos

19 January, 16:46 | 0 comentarii

În locul săpunului sau şamponului cu care obişnuiţi să vă spălaţi pe păr vă recomandăm să folosiţi gălbenuşul de ou, mai ales în cazul în care aveţi un păr uscat.


Se frecţionează părul cu vârful degetelor, căutând ca gălbenuşul să pătrundă la piele. Se poate lăsa pentru 10-15 minute acoperit pentru ca părul să se hrănească, apoi se va spăla cu multă apă călduţă. În gălbenuş se poate pune şi o linguriţă de rom care, datorită alcoolului pe care îl conţine, va ajuta la absorbirea de către organism a vitaminelor din gălbenuşul de ou.

Tot medicina naturistă vă scapă şi de mătreaţă. Preparaţi un amestec din câte o lingură de cimbru, coajă de mesteacăn, urzică şi brusture. Puneţi acest amestec într-un litru de apă, fierbeţi timp de 20 minute, apoi strecuraţi. Frecţionaţi părul cu o bucată de vată înmuiată în acest ceai de 2 ori pe zi şi obligatoriu după fiecare spălat

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »