Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Măşti pentru riduri preparate în casă. VIDEO

Autor: Raluca Cocriş | 10 October, 08:10 | 1 comentariu

Linii fine de expresie sau riduri adânci, semnele îmbătrânirii spun multe despre noi şi despre vârsta pe care o avem, dar folosind cateva trucuri, măşti pentru riduri preparate în casă, vei putea sa capi de aceste probleme. 


De cele mai multe ori, tratamentele antiîmbătrânire sunt costisitoare şi trebuie refăcute la intervale mici de timp.
Avem însă alternative în natură, din care putem prepara reţete ieftine şi eficiente.

Farmacistul Iulia Preda recomandă 3 măşti uşor de făcut acasă, care promit rezultate spectaculoase în prevenirea ridurilor. Să ne ferim de semnele bătrâneţii este imposibil, dar să îmbătrânim frumos, cu graţie, ne stă tuturor la îndemână.

Măşti pentru riduri preparate în casă cu ulei de santal şi miere

Pentru a prepara această mască trebuie să amesteci 1 albuş de ou, 1 lingură de miere, 4 picături de ulei esenţial de fenicul şi 4 picături de ulei esenţial de santal. Albuşul de ou are are efect de strângere, uleiul de fenicul netezeşte ridurile şi creşte elastina, iar uleiul esenţial de santal ajută la întărirea ţesutului conjuctiv.

Măşti pentru riduri preparate în casă cu banană, ciocolată şi ulei de trandafir

Următoare mască are în compoziţie ingrediente delicioase, care laolaltă cresc puterea binefăcătoare pentru sănătatea pielii. Se amestecă 1 lingură de pudră de cacao organică, 1 banană piure, 1 lingură de miere, 4 picaturi de ulei esenţial de trandafiri. Pudra de cacao ajută la prevenirea ridurilor şi protejează împotriva radicalilor liberi, banana hidratează şi hrăneşte pielea, mierea creşte  hidratarea, iar uleiul de trandafiri netezeşte pielea şi regenerează celulele.

Măşti pentru riduri preparate în casă cu alge marine

A treia mască pe care o poţi prepara în casă are virtuţi terapeutice deosebite. Amestecă 3 linguri de alge marine cu 2 linguri de gel cu aloe vera, îl găseşti la magazinele naturiste ori farmacii şi 4 picături de ulei esenţial de fenicul. Algele marine remineralizează şi ajută la hidratarea pielii, gelul de aloe vera susţine producerea de colagen a pielii, iar uleiul esenţial de fenicul netezeşte ridurile şi sporeşte elasticitatea pielii.

Specialistul recomandă
Iulia Preda
prezentatoare TV şi farmacist


Aplică pe ochi dischete îmbibate în ceai de fenicul

Pielea trebuie curăţată înainte de aplicarea oricărei măşti, care trebuie lăsată să acţioneze timp de 20 de minute. Masca se aplică nu doar pe faţă şi gât, ci şi pe decolteu, mâini şi antebraţe. Eu recomand, ca în timp ce aveţi aplicată masca, să acoperiţi şi ochii cu dischete îmbibate ori în ceai de fenicul, ori în ceai de muşeţel. Ceaiul de fenicul se recomandă persoanelor care au tenul uşor iritabil, gras sau suferă din pricina inflamaţiilor oculare. Aşa veţi avea un răsfăţ complet!

Pentru o eficienţă mai mare, vă sugerez să aplicaţi masca, potrivită tenului dumneavoastră, de trei ori pe săptămână. Nu uitaţi ca înainte de a vă aplica orice mască, să faceţi un mic test pentru a depista dacă sunteţi alergică la vreunul dintre ingrediente. Testul se face uşor, aplicând pe o porţiune mică, pe mână sau picior, puţin din textura măştii.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Teodora | 10 October 2014, 03:35
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »