Remedii naturiste / Frumusete din natura »

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline

Autor: Cristina Popescu | 11 February, 13:45 | 2 comentarii

Unghiile bine formate și strălucitoare sunt expresia unei stări psihologice și fizice armonioase. O alimentație completă și echilibrată este esențială pentru sănătatea unghiilor, însă nu strică și anumite tratamente pentru o strălucire a lor.


Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane, așa că niște unghii mereu îngrijite și foarte naturale sunt câteodată tot ce ai nevoie să poți ieși în societate cu fruntea sus. Pentru o femeie este foarte important ca unghiile să fie cât mai sănătoase și frumoase, îngrijite, nepătate, care să nu se exfolieze.

Astfel, unul dintre cele mai bune remedii pentru îngrijirea unghiilor este chiar uleiul de măsline.

Iată câteva idei de îngrijire a unghiilor cu ulei de măsline, în funcție de nevoile tale!

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline - masaj pentru întărire și creștere

Pentru unghii sănătoase și veșnic strălucitoare, nu ezita să le masezi cât poți de des, după baie. Masajul le fortifică și le stimulează creșterea, le face mai suple și mult mai rezistente. Se pot masa  cu ulei de măsline, acesta hrănind în profunzime cuticulele și unghia.

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline - unghii care se rup ușor

Pentru unghiile exfoliate cele mai bune sunt sucul de lămâie, vitamina A și uleiul de măsline. Se poate prepara un amestec din ulei de măsline încălzit puțin și amestecat cu zeamă de lămâie. Se omogenizează și se țin mâinile în acest amestec timp de 10 minute sau până se răcește. Se face un tratament de 10 zile consecutiv.

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline - unghii casante

Dintr-un amestec din 5 linguri de ulei de măsline şi 5 picături de ulei de lavandă, veţi obţine un ulei care va fortifica unghiile casante. Acest preparat ajută la întărirea unghiilor fragile, făcându-le mai rezistente. Uleiul de măsline are rolul de a proteja unghiile de factorii externi.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Maria | 14 February 2016, 17:43

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]
2 Postat de: Daniel | 15 February 2016, 09:12
Oferta incredibila! Te vei convinge foarte rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]
Adauga un comentariu »