Psiho / Dezvoltare personala »

Horoscopul sănătății pentru 2016

Autor: Cristina Popescu | 09 December, 15:40 | 3 comentarii

Sănătatea este pivotul în jurul căruia se învârt toate celelalte aspecte ale vieții unei persoane. Așadar, dacă e să ne luăm după dorințele puse la final de an, cei mai mulți dintre noi își doresc cu ardoare să fie sănătoși. Iată cum vei sta cu sănătatea în 2016, în funcție de zodie!


BERBEC

Începutul de an nu te prinde în cea mai bună formă fizică și psihică, din păcate. Imunitatea generală este destul de scăzută și, în consecință, te vei simți mai mereu lipsit de energie. Atenție însă la imunitatea scăzută, căci aceasta te va predispune la diferite infecții. Tot în acest an, afecțiunile cronice s-ar putea acutiza când și când.

TAUR

Pentru tauri, starea lor de sănătate în 2016 va fi direct proporțională cu stilul de viață pe care îl vor duce. Dacă te vei lăsa prea atras în plăcerile vieții, este foarte posibil ca aceste vicii să-ți afecteze serios sănătatea. De asemenea, nu neglija problemele digestive.

GEMENI

Un stil de viață mult prea solicitant și stresul nu fac casă bună atunci când vine vorba de sănătatea unei persoane. Avansarea în diferitele sectoare ale vieții este cu siguranță importantă, însă nu cu prețul sănătății. Astfel, nativii gemeni s-ar putea confrunta în acest an cu probleme cardiace și ale articulațiilor. Sportul și adoptarea unui regim de viață echilibrat se pot dovedi de mare ajutor!

RAC

Anul 2016 nu îi găsește pe nativii zodiei rac în cea mai bună formă fizică. Sub nicio formă, racii nu trebuie să ignore eventualele simptome ale unei afecțiuni și să ceară sfatul unui medic de specialitate, pentru a evita probleme grave de sănătate. Sistemul digestiv i-ar putea deranja cel mai mult, astfel că este recomandat să ducă o viață ordonată.

LEU

În ceea ce privește sănătatea leilor în 2016, noul an se caracterizează prin două aspecte. Astfel, prima parte a anului s-ar putea dovedi a fi mai greoaie din punctul de vedere al sănătății. Din fericire, nu este vorba de o problemă majoră. Totuși, nu trebuie să ignori afecțiunile minore care revin, pentru a nu te simți incomod și nefericit. Sănătatea se va îmbunătăți considerabil în a doua parte a anului.

FECIOARĂ

Vei întâmpina noul an 2016 cu o sănătate de invidiat, în cazul în care vei controla surmenajul și suprasolicitarea. Este recomandat să-ți iei mai des pauze și să profiți de un masaj sau de un tratament de reîntinerire. Pot apărea probleme respiratorii sau legate de circulația periferică.

BALANȚĂ

Anul 2016 nu va veni cu probleme de sănătate pentru nativii din balanță. Totuși, balanțele trecute de prima tinerețe pot suferi de afecțiuni ale sistemului osos, specifice vârstei. Atenție, însă! Balanțele vor fi predispuse la accidente în acest an.

SCORPION

Scorpionii nu vor întâmpina probleme de sănătate în noul an, cu condiția să nu renunțe la obiceiurile sănătoase de viață și la stilul de viață bine organizat. Dacă își vor încălca aceste principii, este posibil să se confrunte cu hipertensiune sau diabet, adică boli ce țin de stilul de viață.

SĂGETĂTOR

Începutul de an te-ar putea găsi într-o stare de letargie, care ar putea continua pentru o perioadă. Din cauza nivelului redus de energie, este foarte posibil să suferi de modificări ale dispoziției, cu consecințe nefaste asupra stării generale de sănătate și a imunității. Nu neglija bolile cronice!

CAPRICORN

Anul 2016 anunță pentru nativii capricorn un an echilibrat din punctul de vedere al sănătății. Totuși, femeile capricorn trebuie să acorde o atenție sporită problemelor ginecologice sau hormonale aferente. În general, capricornii pot fi predispuși la infecții în timpul anului.

VĂRSĂTOR

Anul 2016 va fi unul lipsit de probleme de sănătate pentru vărsători, poate cu excepția  unei răceli sau gripe, adică afecțiuni minore care pot fi prevenite.

PEȘTI

Nativii pești trebuie să-și ia măsuri suplimentare și să acționeze în acest pentru a stimula imunitatea. În acest sens, peștii se pot înscrie la cursuri de yoga sau pot îmbrățisa orice altă formă de exercițiu fizic, cu condiția să devină o rutină.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cosmin | 09 December 2015, 16:09
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Cerinte:
- cunostinte despre utilizarea Internetului
- cunostinte despre Word si Excel
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou
- posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi

Important:
Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: [email protected]

Oferte:
-oferim instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa
2 Postat de: Madalin | 09 December 2015, 23:30
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Ionela | 09 January 2016, 16:32
Vrei sa lucrezi de acasa, part time sau full time si sa castigi cel putin 300 & lunar? Acceseaza linkul:
http://PayForYouth.com/index.php?ref=3611
Adauga un comentariu »