Remedii naturiste / Problemele tale »

Ghimbirul și mierea, combinația care previne cancerul

Autor: Cristina Popescu | 15 May, 14:15 | 3 comentarii

Ghimbirul este un aliment-minune, o arată studiile ştiinţifice. În medicina naturistă, ghimbirul a dovedit proprietăţi de tonifiere şi de regenerare şi şi-a câştigat cu uşurinţă numele de inamic al inflamaţiilor. Dar asta nu e tot!


Un studiu realizat de Universitatea din Georgia a dezvăluit că extractul de ghimbir a diminuat cu până la 56% dimensiunea tumorilor de prostată la șoareci.

Prin urmare, datorită acestei descoperiri, oamenii de știință au observat mai bine efectele ghimbirului împotriva cancerului și rolul său în micșorarea tumorilor canceroase. În plus, ghimbirul reprezintă o sursă bogată de antioxidanți, atât de benefici pentru sănătatea organismului.

Deși medicii prescriu anumite medicamente ca fiind unica opțiune de luptă împotriva cancerului, în anumite cazuri ele nu fac decât să agraveze starea pacientului sau să accelereze înmulțirea celulelor canceroase.

Nimeni nu contestă eficacitatea medicației împotriva cancerului, însă efectele lor secundare pot dăuna pacientului. Iată, așadar, două remedii cu ghimbir contra cancerului, pe care le poți prepara chiar tu!

 

Ghimbir și miere

 

Această rețetă cu miere și ghimbir a devenit populară după ce mai multe persoane au testat-o cu rezultate pozitive. Acestea afirmă că remediul le-a ajutat să învingă cancerul fără operație și chimioterapie.

Ingrediente:

- 2 rădăcini mari de ghimbir;
- 450 grame de miere naturală.

Spală cele două rădăcini de ghimbir și amestecă-le cu mierea organică într-un borcan de dimensiuni mai mari. Se consumă 2-3 lingurițe zilnic din acest amestec (foarte important, se va folosi doar o linguriță de plastic sau una din lemn).

 

Pastă de usturoi și ghimbir

 

Această rețetă pe bază de usturoi și ghimbir combină proprietățile anticancerigene ale celor două ingrediente într-un amestec puternic. De altfel, mai multe studii au dovedit că usturoiul poate preveni și combate cancerul de stomac și cancerul colorectal.

Ingrediente:

- 120 grame de usturoi;
- 120 grame de ghimbir;
- 15 ml ulei pur de măsline.

Într-un bol, se amestecă cele trei ingrediente și se mixează până când se obține o pastă omogenă și se păstrează într-un borcan închis ermetic. Se consumă 2-3 lingurițe zilnic din acest amestec.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stefan | 15 May 2015, 20:15
Cele mai mari obstacole din viata oamenilor sunt următoarele: sindromul NU, gândirea negativă, teama şi îngrijorarea, amânarea, automulţumirea şi amintirea greşelilor şi eşecurilor din trecut. Treceti peste toate astea intrand in colaborare cu noi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Cereti “ DETALII” la adresa : [email protected]
2 Postat de: Nela | 16 May 2015, 14:47
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Negru Vasilica | 17 May 2015, 23:39
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »