Viata sexuala / Sex&dragoste »

Gesturi care vă feresc de o despărțire

Autor: Daniela Purcaru | 13 November, 19:35 | 1 comentariu

Obiceiurile de zi cu zi instalează treptat rutina în casa voastră și vă distanțează tot mai mult. Există totuși și unele care vă asigură o relație de durată.


Telefonează-i făcă niciun motiv

După câțiva ani de relație, ajungeți să vă telefonați doar pentru a stabili ce cumpără fiecare pentru cină sau ce mai trebuie făcut pentru copii, dacă aveți. Din ce în ce mai rar găsiți timp să vă trimiteți mesaje de dragoste sau să vă faceți complimente. Un scurt apel telefonic în care-i spui partenerului că-l iubești vă menține conectați și vă menține relația în timp.

Faceți planuri înainte de culcare

Perioada de dinainte de somn e perfectă pentru a discuta despre ce s-a mai întâmplat peste zi și pentru a vă pune de acord în privința vacanțelor viitoare sau a excursiilor de weekend. Sunt de ajuns numai câteva minute petrecute împreună, timp în care stați îmbrățișați și vorbiți.    

Vă îmbrățișați măcar o dată pe zi

Cât de mult așteptați la începutul relației să vă vedeți pentru a vă îmbrățișa și săruta! Treptat, deveniți prea ocupați și trec zile în care abia dacă vă priviți în ochi. Încercați ca măcar o dată pe zi să găsiți 2 minute să vă țineți în brațe.

Citește și: De ce este benefică rutina

Sunteți furioși? Vorbiți mai târziu!

Când sunteți mâniați riscați să vă aruncați cuvinte grele pe care le veți regreta mai târziu. Păstrați obiceiul de a evita orice discuție atâta timp cât nu vă calmați. Neînțelegerile, certurile, ranchiuna sapă treptat până și cele mai reușite relații.

Evitați criticile

Dacă gesturilor pline de afecțiune le iau locul criticile, veți avea numai de pierdut. La ce bun să ții cu dinții ca un lucru să fie făcut numai cum vrei tu sau să-i repeți ce nu face bine? Treceți cu vederea neplăcerile mărunte, relaxați-vă și bucurați-vă de ceea ce este cu adevărat important: dragostea pe care o aveți unul pentru celălalt!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Manykare | 13 February 2018, 11:19
В сети целый ряд полезных статей о пикантном положении и роддомах, но они какие-то неточные. Не имеется наименований перинатальных центров, адресов, советов настоящих врачей. А хотелось бы посмотреть свежую информацию, важную в этом году – с новейшими технологиями, тарифами и новостями.
Безупречно, чтобы еще и позновательная информация для будущих и реальных мам. Все это нашла собственно тут. Точно, конкретно, с примерами из настоящей жизни, консультациями специалистов. Зачастую захожу на сайт, когда малыш хворает.
пеленание новорожденного видео посмотреть
Adauga un comentariu »