Actualitate »

Gerul ne îmbolnăveşte pielea

18 January, 15:30 | 2 comentarii

Cel mai mare organ al corpului omenesc – pielea – are mult de suferit din pricina gerului pentru că reprezintă zona de contact a organismului nostru cu mediul înconjurător. Iată ce probleme de sănătate putem căpăta din cauza gerului.


Articole similare:

Prin controlarea fluxului de sânge din piele se asigură menţinerea unei temperaturi constante a corpului. Însă există şi persoane foarte sensibile. Acestea au mai mult de suferit.

„Ca boli clar definite putem vorbi despre degerături sau piciorul de imersie. De asemenea, pernioza este o boală generată tot de frig”, explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Nu beţi alcool pe ger

Degerătura este una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice din timpul iernii.

“Practic, pielea se modifică, iar ţesuturile subcutanate sunt puternic afectate de ger. Cel mai probabil, nicio persoană nu stă, conştient, foarte mult în ger. Adesea, degerăturile apar pe fondul consumului exagerat de alcool. Primele leziuni apar la faţă, pentru că aceasta este zona cea mai expusă. În prima etapă, când pielea doar se înroşeşte, dacă persoana intră la căldură, culoarea se normalizează. Însă, dacă persoana rămâne mai departe în frig, se poate ajunge la cangrenă şi chiar la amputaţii”, spune dr. Luca.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Adi | 18 January 2016, 16:42

Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Adi | 22 January 2016, 01:36
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »