Actualitate »

De ce te dor umerii

Autor: Sânziana Candrea | 13 November, 10:25 | 2 comentarii

Umerii sunt o articulație complexă, mobilă, alcătuită din oase, ligamente și tendoane. Traumatismele, dar nu numai, pot duce la apariția durerii. Sunt foarte mulți oameni care se confruntă cu durere de umeri, iar principala cauză este postura incorectă.


Cauzele durerii de umeri

Postura incorectă poate cauza un dezechilibru muscular al forței și tensiunii, care se întinde și care cauzează presiune, provocând apariția inflamației și, implicit, a durerii.

Oamenii care stau mult timp pe scaun sau în picioare suferă de dureri de umeri, dar și cei care duc în spate rucsace grele, pe care le pun numai pe o parte (este pusă mult mai multă presiune numai pe partea dreaptă/stângă a umărului).

Chiar și statul la volan sau pe canapea poate provoca o durere supărătoare de umăr sau gât. În plus, cel care amplifică durerea este stresul. Dacă și tu suferi de dureri de umeri, este important să adopți o poziție corectă, stând dreaptă, pentru a nu mai pune presiune asupra umerilor.

De asemenea, de multe ori în umăr se manifestă dureri cu origini în alte organe ca inima (infarct miocardic), pancreas (umărul stâng), afecțiuni ale colecistului (umărul drept).

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 13 November 2017, 14:38
Oferta speciala lucru acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:[email protected]

2 Postat de: Costy | 14 November 2017, 01:16
Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »