Actualitate »

Cura de salate şi suc de măcriş detoxifiază organismul

29 January, 14:00 | 4 comentarii

Toxinele se numără printre principalii inamici ai sănătăţii şi frumuseţii noastre. Pentru a curăţa organismul, puteţi recurge la o cură de salate, sucuri naturale şi ceaiuri.


Articole similare:

Cine se decide să urmeze o cură de detoxifiere a organismului va scăpa şi de kilogramele acumulate peste greutatea normală. Mai mult, veţi beneficia de un aport important de vitamine şi minerale.

Plantă tămăduitoare

Cu toţii ştim că plante precum muşeţelul, păpădia şi urzica sunt tămăduitoare, însă puţini au aflat că măcrişul are proprietăţi terapeutice. "Măcrişul are gust acrişor, plăcut şi are proprietatea de a stimula digestia. De asemenea, are efect vitaminizant şi remineralizant. Frunzele le puteţi adăuga în salate după ce le spălaţi bine. Puteţi prepara şi suc de măcriş dintr-un pumn de frunze proaspete, spălate şi zdrobite bine, peste care puneţi 50 ml de apă. După ce amestecaţi bine frunzele zdrobite şi apa, filtraţi soluţia. Din sucul astfel obţinut beţi dimineaţa, înainte de micul dejun. Este indicat persoanelor care au carenţă de vitamine pentru că are şi proprietatea de a spori apetitul", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Ce afecţiuni vindecă

Cura de salate şi suc de măcriş poate dura o săptămână dacă vreţi să scăpaţi de toxine. Persoanele care au boli hepatice trebuie să bea în fiecare dimineaţă un amestec din 50 ml suc de măcriş şi 50 ml suc de păpădie.

Chiar şi bolnavilor de cancer le este benefic sucul de măcriş pentru că favorizează eliminarea toxinelor din corp şi ajută în lupta cu boala. De asemenea, febra mare scade dacă beţi o ceşcuţă de suc de măcriş, iar pentru sănătatea danturii şi a cavităţii bucale puteţi înlocui apa de gură cu suc de măcriş.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ema | 29 January 2016, 15:08
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
2 Postat de: Cristi | 30 January 2016, 14:52
Câștigați bani chiar acum, din prima lună! Căutăm urgent persoane serioase care să colaboreze cu noi într-o activitate simplă, în timpul liber sau full-time, cu câștiguri imediate, de cel puțin 100 de euro lunar (part-time) sau cel puțin 285 euro lunar (full-time). Oferim contract de comision.
Cerințe: -cunoștinte minime PC, conexiune internet, seriozitate și perseverență.
Acest proiect vizează atât piața românească cât și piața americană a cărților electronice.
Nu este necesară experiența!
Pentru a putea începe trebuie să parcurgeți 12 lecții pe care vi le oferim gratuit, apoi SPOR LA TREABĂ ȘI LA BANI. Pentru a începe trimite “Info” la adresa de e-mail : [email protected]
3 Postat de: Vasile | 31 January 2016, 19:35

Oferta nou-nouta!In premiera absoluta,cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare!Nu trebuie sa aveti nici un fel de experienta,veti invata totul cu noi,pas cu pas si metodic!Trebuie doar sa va hotarati acum!Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email [email protected]
4 Postat de: Vasile | 31 January 2016, 19:49

Oferta nou-nouta!In premiera absoluta,cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare!Nu trebuie sa aveti nici un fel de experienta,veti invata totul cu noi,pas cu pas si metodic!Trebuie doar sa va hotarati acum!Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email [email protected]
Adauga un comentariu »