Sanatatea ta / Ce te doare »

Cum stai cu sănătatea în funcție de mărimea degetelor

Autor: Cristina Popescu | 27 February, 09:40 | 6 comentarii

Numeroase studii pe această temă susțin ferm că înfățișarea degetelor noastre poate reflecta diferite aspecte ale stării de sănătate, precum și trăsături emoționale și comportamente. Iată, așadar, ce legătură există între mărimea degetelor și sănătate!


Un nivel ridicat de testosteron

Dacă degetul inelar este mai mic decât în mod normal, este posibil ca nivelul de testosteron al individului să fie peste medie, indiferent că vorbim de femei sau bărbați.

Riscul de osteoartită

Un studiu al Universității din Nottingham, Marea Britanie, a stabilit că persoanele cu degetul arătător mai scurt decât media sunt mai predispuse bolilor osoase precum osteoartita. Acest aspect se aplică mai ales femeilor și este legat în principal de un nivel mai scăzut de estrogen.

Riscul de cancer de prostată

Potrivit unui studiu al Universității Warwick din Marea Britanie, bărbații cu degetul arătător mai lung decât inelarul sunt mai predispuși să fie diagnosticați cu cancer de prostată la un moment dat

Avantajul genetic

În cazul în care degetul arătător este mai mare decât inelarul, persoana în cauză a fost expusă unor niveluri mai ridicate de testosteron în timpul gestației, iar acest lucru poate influența și condiționa comportamentul viitorului adult.

Mărimea penisului

Conform unui studiu al Universității Gachon din Coreea de Sud, bărbații al căror deget arătător este mai mic decât inelarul au un penis mai mare.

Hipotiroidism

Consumul excesiv de sare provoacă retenția apei în organism, inclusiv inflamarea degetelor. Totuși, în cazul în care problema este recurentă - degete inflamate, acest lucru poate indica o afecțiune a glandei tiroide.

Succesul în afaceri

Alte studii susțin că persoanele care au degetul inelar mai lung decât degetul mijlociu au mai multe șanse să reușească în afaceri.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Manuela | 27 February 2016, 11:49
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’ la adresa de email:
[email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
2 Postat de: Dorina | 27 February 2016, 22:13
Oferta incredibila! Te vei convinge foarte rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]
3 Postat de: Claudia | 28 February 2016, 13:12
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
4 Postat de: Negru Vasilica | 28 February 2016, 19:13
Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email:[email protected]
5 Postat de: Stoian Gheorghe | 29 February 2016, 09:54
Articolul asta cu "degetele" este prostie 101% !
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »