Remedii naturiste / Terapii complementare »

Cum să atenuezi durerile hemoroidale

Autor: Ramona Liță | 07 December, 12:00 | 1 comentariu

Una  dintre problemele aparatului excretor o reprezintă apariția hemoroizilor. Disconfortul lor poate fi acum ameliorat. Află cum din cele ce urmează!


De preferat ar fi evitarea apariției hemoroizilor printr-o alimentație echilibrată, sănătoasă și un stil de viață cât mai activ.

Însă dacă totuși te confrunți cu disconfortul hemoroizilor, ideal ar fi să mergi la medic și să te afli sub supravegherea acestuia pentru a evita apariția altor complicații.

Există de asemenea posibilitatea să apelezi la anumite remedii naturale care să oprească atât sângerarea cât și durerile.

Iată care sunt acestea:

Schimbă-ți alimentația

Pentru a facilita eliminarea scaunului este recomandat să ai o alimentație predominantă în fibre și să nu uiți să te hidratezi corespunzător.

Alege să consumi cât mai multe fructe și legume bogate în fibre și nu uita să faci mișcare.

Dacă încă nu te confrunți cu aceste probleme dar ai în familie persoane care suferă de hemoroizi, fii preventiv și schimbă-ți stilul de viață nesănătos într-unul sănătos.

Află cum te ajută gălbenelele să scapi de hemoroizi AICI

Acordă o mare atenție lenjeriei intime

Mai ales dacă te confrunți cu sângerări sau scurgeri anormale, este recomandat ca în locul protej slipurilor să ai mereu al îndemână o lenjerie intimă curată din bumbac.

Evită pe cât posibil să conumi alimente care te pot balona sau favorizează apariția constipației.

Ambele situații crează o tensiune mult prea mare la nivelul zonei anale astfel că te vei confrunta cu un disconfort și mai mare, mai ales dacă hemoroizii sunt inflamați și sângerează.

Nu uita de mișcare!

Mișcarea este o veritabilă porție de sănătate astfel că atât în timpul cât și după o ședință de mișcare se va activa atât circulația sangvină cât și cea limfatică, organismul tău se va oxigena mult mai bine și tot corpul va fi revigorat.

Te vei putea concentra mult mai bine și vei fi ferit de surplusul de kilograme, una dintre principalele probleme ale articulaților ce trebuie să susțină noua greutate și nu numai.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 07 December 2017, 22:28
Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »