Viata sexuala / Sex&dragoste »

Cum îți dai seama că ai nevoie de sex

Autor: Cristina Popescu | 27 February, 09:35 | 3 comentarii

Lipsa sexului îi afectează pe oameni atât din punct de vedere fizic cât și emoțional, fără ca ei să-și dea seama. Această nevoie umană depășește cu mult plăcerea generată de actul sexual în sine, deoarece sexul îndeplinește, de asemenea, un rol important  în menținerea sănătății și a bunăstării psihice.


Articole similare:

Din diverse motive, unele persoane încearcă să-și suprime dorințele sexuale, în timp ce altele se exprimă mai ușor și nu ezită să traiască aceste momente la intensitate maximă.

În orice caz, atunci când o persoană nu are o viață sexuală satisfăcătoare, dorințele lor reprimate devin evidente și se manifestă prin anumite comportamente!

Insomnii repetate

Îți e din ce în ce mai greu să adormi în ultima perioadă? Sexul ajută la secretarea unui hormon cunoscut sub numele de oxitocină, care este important pentru a beneficia de un somn plăcut și odihnitor. Astfel, atunci când o persoană își petrece mult timp fără sex, este posibil să se confrunte cu insomnii.

Stres și modificări ale dispoziției

Modificările bruște de dispoziție și stresul pot indica că organismul are nevoie de sex, însă acest lucru nu este neapărat necesar. Totuși, în cazul în care trec luni de zile fără să ai parte de sex, este posibil să te confrunți cu emoții negative, cum ar fi stările de iritabilitate, pesimism și schimbări de dispoziție. Este important de știut că sexul ne ajută să ne menținem moralul și că este o necesitate care nu trebuie reprimată.

Ai fantezii sexuale

Într-o măsură mai mare sau mai mică, cu toții avem fantezii sexuale sau vise în care facem sex. În general, acest lucru se întâmplă în timpul nopții. Totuși, aceste fantezii devin frecvente și apar chiar și în timpul zilei, ceea ce înseamnă că organismul are nevoie de sex.

Lipsa de strălucire a pielii

Oricât de ciudat ar părea, sexul îmbunătățește aspectul pielii. Atunci când faci sex frecvent, porii pielii se deschid și eliberează impuritățile care generează imperfecțiuni. În plus, la fel ca orice activitate fizică, sexul facilitează eliminarea toxinelor prin transpirație și stimulează circulația sângelui.

Ești mai puțin sociabil

Lipsa relațiilor sexuale poate provoca o izolare socială. Acest lucru se explică prin scăderea producției de endorfine, hormoni care ajută la menținerea stării de bine.

O stare fizică de rău general

Lipsa sexului diminuează producția de serotonină și endorfine a organismului, acestea având și rolul de analgezice naturale în calmarea durerilor.

Sentimente de nesiguranță

Este foarte posibil ca după o perioadă lungă de singurătate să ne simțim mai nesiguri, deoarece sexul ajută la ,,construirea'' stimei de sine atât la femei cât și la bărbați și oferă sentimentul de a fi dorit. În unele cazuri, lipsa îndelungată a sexului poate provoca nemulțumire, care poate degenera în depresie, stări de anxietate și lipsă de încredere.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cosmin | 27 February 2016, 15:31
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Cerinte:
- cunostinte despre utilizarea Internetului
- cunostinte despre Word si Excel
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou
- posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi

Important:
Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: [email protected]

Oferte:
-oferim instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa
2 Postat de: Negru Vasilica | 28 February 2016, 19:12
Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email:[email protected]
3 Postat de: Mihai | 16 June 2016, 22:57
Crezi ca marimea penisului conteaza ? lungimea sau grosimea ? Bineinteles ca Da ,conteaza !! "Femeile prefera barbatii mai dotati" potrivit declaratiilor celor mai renumiti consilieri de cupluri , e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza! pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »