Viata sexuala / Sex&dragoste »

Cum eviţi o ceartă în cuplu

Autor: Raisa Cristea | 06 November, 14:35 | 1 comentariu

În fiecare cuplu există momente tensionate, când simţi că o ceartă zdravănă este pe cale să înceapă, ca să vă strigaţi unul altuia nemulţumirile. Ei bine, o mică dispută nu este deloc gravă, însă trebuie ca o ceartă să nu se transforme într-un scandal în toată regula şi să facă rău relaţiei. Iată cum poţi depăşi un astfel de moment!


Apelează la glume

Se întâmplă ca înainte să plecaţi în oraş, el să fie gata cu o jumătate de oră înaintea ta. De aceea, sătul să te tot aştepte, devine nervos, îţi vorbeşte pe un ton ridicat şi te grăbeşte. Iar tu, vâzându-l aşa, parcă nici nu mai ai chef să pleci!

Ei bine, nu lăsa micile lui răutăţi să te supere, ci încearcă să-i răspunzi cu o glumă. Umorul este cel mai indicat în aceste momente. Vei vedea că atmosfera se va destinde imediat, iar el va uita de mica ta întârziere.

Nu te impune, dându-i lecţii

Dacă ar fi după partener, i-ar lăsa pe copii să facă absolut orice, ba chiar le-ar face toate capriciile, chiar dacă notele din catalog lasă de dorit. Tu vrei să pui piciorul în prag şi să-i organizezi, însă el crede că este mai bine să-i laşi în pace. De aceea, mereu vă contraziceţi pe această temă.

Nu-i da lecţii de viaţă şi nu-i spune: eu ştiu cel mai bine sau tu nu-i înveţi nimic bun pe cei mici. Nici că de acum înainte doar tu te vei ocupa de educaţia copiilor. Cel mai bine este s purtaţi o discuţie amiabilă, în care fiecare să vină cu argmente, pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Nu te gândi că stările lui de tristeţe au legătură cu tine

Multe femei se plâng de faptul că partenerii sunt, nu de puţine ori, morocănoşi. Le supără faptul că nu au fost aşa dintotdeauna şi pun această stare pe seama lor.

La rândul lor, bărbaţii simt că partenera nu este în largul ei. De aceea, norii care aduc cearta plutesc în aer. Căci fiecare are câte ceva de reproşat.

Când îl vezi trist, gândeşte-te că poate are nevoie de puţină intimitate. Nu începe să-i faci reproşuri sau să-l întrebi mereu dacă este supărat pe tine.

Lasă-l singur şi vei vedea că se calmează. În niciun caz nu dramatiza şi nu te învinovăţi pentru starea lui. Viaţa în doi implică şi astfel de momente, important este să înveţi să treci peste ele fără certuri.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Tina | 07 November 2015, 15:48
“Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.” – Earl of Beaconsfield
CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa )
Program recomandat : 1-2 ore zilnic
Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare !
Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect !
Important ca oamenii să știe absolut totul despre proiect, iar asta NU se poate realiza prin câteva fraze scurte și citite rapid !
Aici este vorba despre foarte multe informații si din această cauză ele sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email !
Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect !
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email:
[email protected]
Adauga un comentariu »