Stil de viata&dieta / Nutritie »

Cu ce poți înlocui pâinea în sandviș?

Autor: Ramona Liță | 13 November, 16:00 | 1 comentariu

Dacă te confrunți de ceva vreme cu problema surplusului de kilograme și nu știi cum să slăbești, îți prezentăm câteva trucuri pentru a reduce consumul de pâine.


Ai încercat toate dietele însă nici una nu a dat rezultatul pe care îl vroiai? Câtă pâine consumi pe zi?

Aceste două întrebări sunt esențiale atunci când vine vorba despre numărul kilogramelor tale. Și asta deoarece, pâinea în anumite combinații chiar dacă ești la regim nu face deloc bine. Din contră.

Alege să excluzi o perioadă pâinea din alimentația ta și să te hrănești cât mai naturist, astfel că dacă vrei să mănânci un sandviș, îți prezentăm modalități prin intermediul cărora să le faci fără ajutorul pâinii și astfel să îi oferi organismului toți nutrimenții necesari.

Aportul din legume ce va înlocui glutenul din pâine te va ajuta să diminuezi inclusiv aspectul de coajă de portocală, problemă a multor femei, și mai nou și a bărbaților.

Salată

Nu este tocmai la fel de consistentă precum o felie de pâine, însă dacă pe o frunză de salată alegi să pui o bucată de somon, să o stropești cu zeama de la o lămâie, adaugi o felie de cașcaval și apoi rulezi frunza, vei obține un sandviș mai mult decât sănătos și hrănitor. Acizii grași de tipul celor Omega-3 din somon îți vor potoli pofta de mâncare și îi vor furniza organismului tău nutrimenți de cea mai bună calitate.

În plus, frunza de salată și zeama de lămâie te vor ajuta să ai parte de o digestie corespunzătoare și îți vor oferi o porție veridică de vitamine.

Află cum poți slăbi cu ajutorul vinetelor AICI

Ardei gras

O idee destul de sănătoasă de a înlocui pâine cu o jumătate de ardei peste care poți să adaugi cremă de brânză, avocado, o bucată de șuncă sau o bucată de pește.

În felul acesta vei avea parte de o gustare mai mult decât hrănitoare. Poți să fac multiple combinații în funcție de preferințele tale culinare, ținând cont doar de un singur aspect: fără pâine și fără sosuri.

Profită din plin de vinete

Et voila! Se ia o bucată de vânăta se taie pe lung, felii de câte 2-3 centimetri și se pun pe grătar să se coacă pe ambele părți. Apoi poți să adaugi mozzarella,  roșii, ciuperci, frunză de salată și eventual un piept de pui făcut tot pe grătar sau o bucată de somon file. Combinațiile pot fi variate, astfel încât să nu te plictisești de ele.

De asemenea poți să optezi pentru un sadwich din castravete peste care să adaugi o cremă de brânză și ceva proteină sau poți să îți faci propriul burger înlocuind pâine cu roșie. Sună bine, nu?

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costy | 14 November 2017, 01:12
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : [email protected] com
Adauga un comentariu »