Familia ta / Discutii intre mamici »

Colostrul, doza ta de sănătate

Autor: Ramona Liță | 12 October, 18:00 | 0 comentarii

Unul dintre cele mai speciale elemente ale naturii, cu remarcabile calități în tratarea diferitelor afecțiuni, colostrul este laptele mamiferelor în primele 72 de ore.


Este o substanță unică ce are în compoziția sa substanțe ce pot să contribuie la regenerarea celulară mai ales în organismul uman.

Și asta mai ales unei substanțe pe care laptele o conține în acest interval, pe numele său citokinele, care accelerează procesul de vindecare a pielii, stimulând în același timp regenerarea și creșterea celulelor epiteliale, micșorând inflamațiile.
Vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți, toate la un loc constituie cea mai putrenică doză de imunitate.

Secretul pielii frumoase

Primul lapte matern are scopul să ajute organismul în procesele normale de creștere, să regenereze musculatura, cartilajele, celulelenervoase afectate, să obțină energie din grăsime prin ardere și să ajuta la reconstrucția ADN-ului.

Este extrem de eficient în combaterea simptomelor de îmbătrânire, determinând regresia acestor semne într-un mod semnificativ, mai ales datorită capacităților sale de a regenera țesuturile și de a restabili un echilibru celular.

Așadar, prima doză de lapte matern nu este bună doar pentru cel mic ci și pentru tine.

Crește randamentul fizic și intelectual

Datorită tuturor ingredienților ce se regăsesc în colostru, cel mai frecvent se recomandă administrarea acestui colostru în imunitate, alergologie, chirurgie plastică și reconstructivă și toate domeniile ce țin de sănătate.

Cea mai deosebită compoziție pare a fi confrom cercetătorilor găsită în colostrul bovin, mai ales dacă acesta este colectat în primele 6 ore după primul muls. Acesta are o doză mărită de vitamina C care activează și reglează rapid funcția imunitara, asigurând în același timp sănătatea sistemului digestiv.

Efectele sale sunt antivirale, antibacteriene, anitimoctice și antiparazitare, nu e de mirare că producătorii din industria farmaceutică au început să scoată pe piață produse ce conțin aceleași beneficii precum colostrul.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »