Actualitate »

Cele mai eficiente deodorante naturale

Autor: Redactia | 17 August, 09:20 | 1 comentariu

Stresul, oboseala şi căldura excesivă sunt doar câţiva dintre factorii care favorizează transpiraţia în exces. O poţi ţine sub control printr-o igienă riguroasă şi cu ajutorul deodorantelor care nu irită, în varianta lor naturală.


Pe lângă riscul redus de boli, deodorantele naturale au un avantaj important. Ele rezistă mai mult și nu produc inflamații pe pielea sensibilă. De asemenea, nu conţin substanțe chimice de sinteză care, pe termen lung, se acumulează în organism și prezintă risc pentru sănătate.

Bine de știut!

Deodorantele naturale obținute din mai multe ingrediente se păstrează la loc răcoros, și nu mai mult de o lună. Prin urmare, prepară-le în cantități mici.

Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosul neplăcut

Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute cauzate de transpiraţie, foloseşte bicarbonatul de sodiu, cel mai simplu deodorant pe care îl poţi face acasă. Aplică bicarbonat simplu în zona subrațului, spălată și uscată. După ce ai a întins bine pudra pe toată regiunea, îndepărtează excesul cu o mănușă de baie uscată, pentru a evita iritațiile.

Lămâia distruge bacteriile

Un alt ingredient pe care îl poţi folosi cu încredere este lămâia. Datorită proprietăţilor sale astringente, acidul citric are rolul de a distruge bacteriile răspunzătoare pentru mirosul neplăcut de transpiraţie. Tamponează pielea cu o felie de lămâie şi aşteaptă să se usuce. Această metodă este indicată numai în cazurile în care nu ai pielea iritată sau foarte sensibilă.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 19 August 2017, 22:07
Oferta speciala lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
[email protected] com
Adauga un comentariu »