Actualitate »

Cel mai bun ceai pentru rinichi sănătoși

Autor: Simona Stănoi | 14 February, 12:40 | 1 comentariu

Urzica este o plantă cu calități excepționale, bogată în calciu, magneziu, vitamine, flavonoide și carotenoide, cu un impact pozitiv asupra întregului organism. Ceaiul de urzică conține o concentrație mare de antioxidanți, de aceea este recomandat în mai multe tipuri de afecțiuni.


Menține sănătatea rinichilor și a prostatei

Ceaiul de urzică este un diuretic puternic și poate echilibra cantitatea și frecvența urinării. De asemenea, reglează nivelul testosteronului și ajută la îmbunătățirea vieții sexuale.

Pentru îngrijirea pielii și a părului

Chiar dacă este un remediu intern excelent, ceaiul de urzică tratează afecțiuni precum acneea sau eczemele. Proprietățile sale inflamatoare și analgezice pot grăbi procesul de videcare al pielii. Antioxidanții conținuți diminuează aspectul cicatricilor.

Îmbunătățește digestia

Ceaiul de urzică este bogat în antioxidanți, care favorizează tratarea problemelor digestive, precum diareea sau la polul opus, constipația. În plus, poate distruge bacteriile dăunătoare, favorizând dezvoltarea celor bune.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 14 February 2018, 13:27
Oferta speciala munca complet acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »