Actualitate »

Ceaiuri naturale care curăță sistemul digestiv

Autor: Simona Stănoi | 10 January, 14:00 | 0 comentarii

Majoritate produselor alimentare conțin o mulțime de substanțe toxice. Acestea atacă în mod direct funcțiile celulelor, storcându-te de energie. Ceaiurile din plante te pot ajuta să îți îmbunătățești sistemul imunitar și sistemul digestiv. Iată care sunt acestea!


Ceaiul de oregano

Acesta se consumă imediat după ce ai mâncat deoarece îmbunătățește digestia, are efect antioxidant, antibacterial și poate preveni constipația. Adaugi 3 lingurițe de frunze verzi sau uscate de oregano (30g) la 500 ml de apă, după ce aceasta a dat în clocot. Lași 1 minut pe foc, apoi lași la infuzat 5-7 minute. Dacă dorești, poți adăuga miere după ce s-a răcit.
 
Ceai de coriandru
 
Cu proprietăți digestive folositoare în cazul în care te confrunți cu constipația sau afecțiuni ale sistemului digestiv, ceaiul de coriandu stimulează și sistemul nervos în același timp, fiind benefic pentru îmbunătățirea performanțelor creierului. Se prepară din 2 lingurițe de coriandru la 2 căni cu apă. Pui apa la fiert, iar când dă în clocot adaugi coriandrul, lăsând să fiarbă 5 minute. Lași la infuzat 3 minute și îl strecori. 
 
Află mai multe despre beneficiile ceaiului de păpădie pe clickpentrufemei.ro!
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »