Actualitate »

Ceaiul care topește grăsimile

Autor: Ariana Maria | 16 April, 12:10 | 1 comentariu

Știm că pentru a slăbi și pentru a ne menține în formă trebuie să acordăm atenție alimentației și să practicăm sport. Cu toate acestea, foarte multe femei sunt în căutare de soluții care să le ajute să obțină silueta la care visează. Ce pot face pentru a obține rezultate?


Pot include în regimul de slăbit un ceai. El este pe bază de scorțișoară și foi de dafin. Ambele ingrediente sunt cunoscute pentru proprietățile pe care le dețin și pentru abilitățile lor de stimulare a  metabolismului și, implicit, a procesului de pierdere în greutate. Este important de știut că nu este o băutură miraculoasă, dar oferă rezultate pe termen lung.

Scorțișoara

Scorțișoară conține uleiuri esențiale importante și antioxidanți care "stimulează" metabolismul odată ce sunt absorbite în organism, crescând capacitatea de a arde calorii și de a elimina grăsimile. În plus, are un conținut caloric scăzut iar componentele sale reprezintă o sursă importantă de energie pentru organism.


Foaia de dafin

Timp de mulți ani, foile de dafin au fost folosit pentru a stimula metabolismul și pentru a reduce excesul de grăsime. În timp ce nu este la fel de popular precum alte plante și condimente, unii văd dafinul ca cel mai eficient când vine vorba de pierderea în greutate și îmbunătățirea digestiei. Foaia de dafin conține antioxidanți puternici și compuși antiinflamatori care ajută la restabilirea funcției digestive și intestinale, favorizând eliminarea deșeurilor. Proprietățile sale diuretice elimină lichidele reținute în organism, un factor care este direct legat de creșterea în greutate.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Gya Lee | 17 April 2018, 02:20
Oferta noua: bani pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]
Adauga un comentariu »