Actualitate »

Ce boli previne berea

Autor: Andrada Popescu | 12 March, 13:00 | 0 comentarii

Preferată în general de bărbaţi, berea nu este numai o băutură cu gust bun, ci şi o licoare cu efecte benefice asupra organismului. Dacă şi ţie îţi place, află cum te poate ajuta în lupta cu bolile!


 

Previne anemia

Berea este o sursă excelentă de vitamina B12 şi acid folic. E bine să ştii că o deficienţă a acestor vitamine provoacă anemie, ele fiind esenţiale pentru menţinerea unei dezvoltări armonioase a corpului. De asemenea, vitaminele din complexul B regăsite în bere ajută la îmbunătăţirea memoriei şi la sporirea capacităţii de concentrare.

Întârzie îmbătrânirea

Ştiai că berea poate să te facă să arăţi cu câţiva ani mai tânără? Asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, însă poţi consuma 200 ml în fiecare zi. Datorită conţinutului bogat în vitamina E, berea menţine pielea fermă şi încetineşte procesul de îmbătrânire a celulelor. Încearcă să alegi un sortiment calitativ, dacă îţi doreşti să observi diferenţa.

Întăreşte oasele

Dacă este consumată în cantităţi moderate, berea ajută la întărirea sistemului osos datorită conţinutului său bogat în siliciu, provenit din orz, principalul ingredient. Aceasta întăreşte oasele şi previne osteoporoza. Se pare că cel mai bun sortiment ar fi berea neagră, siliciul fiind prezent chiar şi după procesul de fermentare.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »