Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Ce ar trebui să conțină masca pentru un păr frumos?

Autor: Ramona Liță | 05 December, 18:00 | 1 comentariu

Îți plac modelele din reclamele de la produsele destinate îngrijirii podoabei capilare? Dacă genetic vorbind, nu ești posesorul unei păr bogat, nu-ți rămâne decât să ai grijă să fie hrănit corespunzător și hidratat.


Produsele care îți promit că vei obține un păr extraordinar de frumos se referă în mare parte la aspectul lui și nu la desime.

În plus, părul este expus zilnic la factori care favorizează un anumit grad de deteriorare, și aici ne referim la sport, la purtarea accesoriilor precum căciuli, expunerea la temperaturi extreme, prinderea doar într-un anumit fel.

Și părul tău are nevoie de vitamine, de nutrimenți de calitate care să îl hrănească în profunzime pentru a-l menține sănătos.

Secretul constă într-un mix ce cuprinde alimentație sănătoasă, odihnă, echilibru hormonal și ritualul zilnic de îngrijire.

Secretele îngrijirii părului

Unul dintre secretele ce îți poate salva părul este acela să-ți usuci cât mai des posibil părul fără a te folosi de foehn.

Înfășoară-l într-un prosop din bumbac și lasă-l așa până se zvântă.

În cazul în care trebuie neaparat să ieși din casă după ce te-ai spălat pe cap, alege să îți usuci părul folosind un aer rece de la foehn.

Obișnuiește să folosești balsmul de păr doar o dată la două spălări, în felul acesta nu vei suprasolicita sau încărca firul de păr, iar dacă nu poți să stai fără balsam alege măcar să îl aplici doar spre vârfuri, nu și la rădăcină.

Dacă trebuie să mergi la pișcină ai grijă să îți umezești părul cu apă minerală înainte de a intra în apă, în felul acesta firul tău de păr va absorbi mult mai greu clorul din apă.

Și nu în ultimul rând, nu uita ca odată la două luni cel târziu să  apelezi la un specialist să îți taie vârfurile.

Un păr îngrijit corespunzător se va vedea mult mai frumos și va crește mult mai repede.

De asemenea nu uita să îl piepteni zilnic, în felul acesta vei contribui la stimularea circulației sangvine la nivelul scalpului.

Află care sunt beneficiile infuziei de gălbenele AICI

Masca pentru un păr de invidiat

Pentru a te bucura de o poboabă capilară sănătoasă și frumoasă ai nevoie să amesteci 3 ingrediente și anume 1 rădăcină de ghimbir, o linguriță de ulei de măsline și o linguriță de miere.
Rade rădăcina de ghimbir și apoi  stoarce-i zeama, în zeamă adaugă apoi mierea și uleiul de măsline și amestecă bine.

Ceea ce obții trebuie să aplici apoi la rădăcina părului proaspăt spălat și să lași în jur de 40 de minute să acționeze.

Apoi spală părul așa cum o faci de obicei și lasă-l în prosop să se usuce.

Nu îl pieptăna niciodată când acesta este ud și nici nu îi băga produse precum fixativ sau spumă până când acesta nu se usucă complet.

Atunci cînd ninge sau când plouă încearcă pe cât posibil să îți protejezi părul cu o eșarfă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costi | 05 December 2017, 21:24
SUPER OFERTA!
Ai nevoie de un venit suplimentar ?
Vrei sa faci bani usor stând in fata calculatorului sau chiar de pe telefon ?

Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email [email protected]
Adauga un comentariu »