Actualitate »

Ce alimente reduc riscul de probleme erectile

Autor: Alina Corneanu | 14 January, 16:15 | 1 comentariu

După ce au efectuat mai multe analize, oamenii de știință au descoperit alte două variante care pot să înlocuiască cu succes pastilele pentru virilitate: vinul roșu, dar și afinele.


Articole similare:

Specialiștii sunt de părere că bărbații care consumă de trei ori pe săptămână câte o mână de afine și câteva pahare de vin roșu sunt mai puțin predispuși problemelor erectile, efectele fiind aceleași ca și în cazul celebrei pastile albastre.

Mai exact, consumul acestui tip de fructe de pădure ajută la îmbunătățirea funcțiilor sexuale la fel de mult ca atunci când bărbatul ar alerga în medie cinci ore pe săptămână.

Beneficiile se datorează unor compuși care se găsesc în cantitate mare în afine, anume flavonoidele și antocianinele. Aceste substanțe se mai găsesc și în alte alimente, precum cireșele, murele, ridichile, dar și în coacăzele negre.

La cercetarea, realizată din anul 1986 până în prezent, au participat mai mult de 50.000 de bărbați de vârstă mijlocie. La fiecare cinci ani, voluntarii au răspuns la o serie de întrebări formulate de specialiștii.

Astfel, oamenii de știință au ajuns la concluzia că participanții care consumau mai des alimente precum afinele (dar și alte fructe care conțin aceeași compuși) și vinul roșu aveau un risc mai redus de a fi diagnosticați cu probleme erectile.

Mai exact, predispoziția era cu 21% mai redusă decât în cazul voluntarilor care nu consumau astfel de alimente.

„Se știa și până acum că anumite fructe și legume au un rol important în prevenirea problemelor cardiovasculare și a diabetului. Rezultatele cercetării noastre au evidențiat și care sunt alimente care reduc riscul de disfuncții erectile“, a afirmat Aedin Cassidy, autorul studiului și profesor în cadrul Universității de Est din Anglia.  

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Adi | 15 January 2016, 03:58
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Adauga un comentariu »