Actualitate »

Care sunt beneficiile mănușilor de unică folosință din latex (P)

13 February, 13:05 | 0 comentarii

Mănușile de unică folosință din latex oferă protecție și rezistență excelente într-o varietate de situații și într-o gamă largă de industrii. Acestea sunt o alegere populară în principal în mediile industriale și medicale, fiind folosite la scară largă în cabinetele medicale, dentare, în azilurile pentru bătrâni, în centrele pentru copii, în industria alimentară și de procesare a alimentelor.

Beneficiile mănușilor de unică de unică folosință din latex

Sunt aprobate pentru utilizări în domeniul medical

Mănușile din latex natural au fost inventate în anul 1889 de William Stewart Halsted, șeful Secției de Chirurgie de la Spitalul Johns Hopkins, din dorința de a-i proteja pe membrii personalului medical de dermatita cauzată de chimicalele medicale. De atunci, mănușile din latex au devenit un instument absolut necesar in industria medicala.

Sunt rezistente la substanțe chimice

Latexul natural este extras din seva arborelui de cauciuc și prelucrat în așa fel încât să devină o barieră de protecție eficientă prin intermediul mănușilor din latex.

Latexul oferă protecție împotriva majorității tipurilor de acizi, baze, clorine, iodine și formaldehidă. Totodată, mănușile din latex sunt rezistente și la patogenii transmiși prin sânge și la al altor agenți de contaminare. Acestea oferă numeroase beneficii reale, în multe industrii. Există, însă, persoane alergice la latex - în acest caz, mănușile de unică folosință din nitril și vinil sunt o alternativă foarte bună.

Sunt extrem de utile în mai multe sectoare industriale

În ultimii ani, mănușile din latex recomandate pentru uzul industrial au câștigat teren în mai multe sectoare industriale, de la industria auto, industria alimentara si de procesare alimentara, la industria sanitară ș.a. Mănușile industriale din latex oferă beneficii optime de durabilitate, confort și dexteritate.

Latexul oferă cea mai bună fixare, nu limitează capacitățile senzoriale și nici dexteritatea

Printre caracteristicile importante ale latexului se numără ușurința cu care acesta ia forma mâinii, simțindu-se aproape ca o a doua piele. Latexul nu afectează în niciun fel dexteritatea, lucru extrem de important, de pildă, în domeniul medical - chirurgii, dentiștii și asistenții dentari, însărcinați cu dirijarea a diverse obiecte de mici dimensiuni se numără printre experții medicali care beneficiază, în primul rând, de aceste calități ale mănușilor din latex. Mănușile din latex nu afectează, de altfel, nici sensibilitatea tactilă necesară în aceste cazuri.

Un importator și producător de echipamente de protecție și de unică folosință cu o ofertă extrem de atractivă este Dispo Trading, magazinul online care comerciază o paletă largă de produse superioare din punct de vedere al calității. Pe lângă produsele importante de la furnizori de top din domeniu, Dispo Trading se laudă și cu propria sa marcă de produse, Missena, înregistrată la OSIM, certificată din punct de vedere calitativ de ISO 9001, CE. Pentru mai multe detalii despre produsele comercializate pe site-ul Dispo Trading, accesați magazinul online, unde veți găsi nu doar mănuși de unică folosință, măști chirurgicale și alte echipamente de protecție, ci și produse profesionale de curățenie, articole pentru saloanele de înfrumusețare ș.a.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »