Actualitate »

Când este nevoie de anestezie generală la stomatolog?

Autor: Alina Corneanu | 18 December, 08:05 | 2 comentarii

Persoanele care suferă de anxietate, cele care au fobie faţă de stomatolog sau actul stomatologic, cât şi cele cu tulburări motorii sau neurovegetative pot beneficia de anumite intervenţii stomatologice sub anestezie generală.


Procedeul poate fi ales şi în cazul copiilor hiperactivi, a celor care au reflex extrem de vomă, dar şi cei care au experienţe traumatice care îi fac să asocieze durerea cu cabinetul medical dentar şi medicul stomatolog.

Mai pot recurge la anestezie generală şi pacienţii care doresc sau sunt nevoiţi să fie supuşi mai multor manopere într-o sedinţă, ceea ce va reduce perioada de tratament şi totodată va combate disconfortul fizic şi psihic.

Sedarea generală face posibilă realizarea unor proceduri stomatologice complexe: intervenţiile asupra sinusului maxilar, cele implantologice ample cu augmentări de os, transplantele de os sau de grefe, dar şi regularizările de os masive. Sub anestezie generală se pot face şi extracţiile molarilor de minte.

Pe baza unei discuţii în prealabil cu medicul stomatolog, fiecărui pacient îi sunt aduse la cunoştinţă informaţiile pre-intervenţionale, urmând ca apoi să fie supus unui set de analize medicale.

În cazul anesteziei generale este nevoie de acordul în scris al pacientului. Intervenţiile stomatologice sub anestezie generală se pot face în cadrul clinicii stomatologice Swiss Ecodent Clinic din Bucureşti.
 
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Armeannu Dorian | 21 November 2014, 00:52
Salut! Am o problema! Vreau sa imi rezolv toata dantura! Am destule carii, am un dinte kipsa la care medicul stomatolog mi-a scos doar o jumatate de nerv si cand ma urc pe scaunul stomatologic imi cresc bataile inimii cu 300%. Am nevoie cat mai urgent de o lucrace completa dar cu anestezie totala! Am fost operat la inima in 1992 cu problema de defect septal atrial cu stenoza pulmonara! Ma intereseaza daca ma puteti ajuta! Si cam cat m-ar costa! Ultima data cand am fost la medic stomatolog am sarit la propriu de pe scaun cand a incercat sa imi faca anestezie locala! Astept un raspuns din partea dvs.! La mine in oras ( Craiova) nu face nimeni anestezie totala!
2 Postat de: Gygy | 27 June 2015, 23:35
Buna seara.Aceasi problema o am si eu.Vreau sa-mi rezorv dantura sub anestezie generala.Va rog oferiti-mi detalii de plata.E plata la ora aau...?
Adauga un comentariu »