Actualitate »

Căderea părului: o afecțiune care nu-i cruță nici pe adolescenți (P)

25 August, 16:45 | 2 comentarii

Căderea părului este asociată de cele mai multe ori cu problemele de sănătate cu care se confruntă adulții. Cu toate acestea simptome ale alopeciei, precum subțierea firului de păr, ruperea firelor și căderea excesivă a podoapei capilare, pot fi resimțite și de adolescenți. Când aceasta se întâmplă, încrederea în sine a adolescenților, cât și viața socială pot suferi dramatic.

Studiile arată că tot mai mulți adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, atât băieți, cât și fete, suferă de această afecțiune. De cele mai multe ori, cauzele căderii părului la adolescenți sunt aceleași ca și la adulți. Astfel că pentru a îmbunătăți starea de sănătate a părului trebuie lucrat în primul rând la menținerea unui organism sănătos, mai ales că cea mai frecventă cauză a alopeciei la adolescenți este stilul de viață haotic și alimentația necorespunzătoare. Pentru a reduce simptomele alopeciei este necesară asigurarea nutrienților necesari organismului, cât și exercițiile fizice care ajută la reducerea nivelului de stres emoțional.

Un păr sănătos încă din adolescență cu produsele Rekze Laboratories

Produsele folosite sunt de asemenea importante în menținerea unui păr sănătos. Există o mulțime de produse care pretind că vor face ca părul să-și recapete vitalitatea și elasticitatea, însă puține conțin ingredientele care ajută într-adevăr la stoparea căderii acestuia.Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăsește și în produsele Rekze Laboratories și-a dovedit eficiența prin teste clinice în oprirea căderii părului și în același timp stimulează creșterea acestuia. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul.

Compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare împotriva căderii părului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripție medicală. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Linia de produse destinată căderii părului și stimulării creșterii acestuia include și singurele șervețele umede tratament de pe piață menite să curețe, să hrănească și să mențină prospețimea scalpului pe toată durata zilei.

Ce este important de reținut este că alopecia din timpul adolescenței poate fi ceva temporar atât timp cât se acționează din timp. Astfel că tratamentul potrivit și menținerea unui stil de viață sănătos ajută la regenerarea părului pierdut și luptă împotriva unor probleme similare care pot apărea în viitor.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 25 August 2016, 19:07
Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected] com
2 Postat de: Adrian | 14 September 2016, 11:18
Si eu am probleme de cativa ani cu caderea parului. Am incercat cateva remedii dar pana acum nici un rezultat. Poate ca o sa trec sa iau si pastile ca astea poate ma ajuta mai mult.

Adauga un comentariu »