Actualitate »

Bolile ascunse în spatele migrenei

Autor: Sânziana Candrea | 14 November, 11:15 | 1 comentariu

Migrenele sunt durerile de cap mult mai intense, care pot ascunde de fapt alte afecțiuni, potrivit unui studiu. Se pare că există câteva probleme de sănătate care se manifestă prin migrene, tulburare care este diferită de la persoană la persoană.


Iată ce afecțiuni poate anunța migrena!

Depresie

Dacă te confrunți cu episoade dese de durere de cap insuportabilă și de durată, atunci riscul ca tu să suferi de depresie crește, comparativ cu o persoană care nu se confruntă cu migrene. După mai multe studii, cercetătorii au ajuns la concluzia că migrena este strâns legată de apariția depresiei.

Anxietate

Oamenii care suferă de migrenă cronică se vor confrunta și cu episoade de anxietate. În plus, la pacienții cu anxietate migrenele sunt prezente frecvent.

Atac de cord

Potrivit mai multor studii, există o legătură între migrenă și atacul de cord. Oamenii care se confruntă des cu durere de cap puternică (migrenă) au un risc dublu de a suferi de un atac de cord, comparativ cu restul populației.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lup | 15 November 2017, 15:01
Oferim urgent lucru numai part-time acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »