Remedii naturiste / Problemele tale »

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof

Autor: Cristina Popescu | 06 April, 14:25 | 2 comentarii

Sucul extras din cartofi reprezintă un remediu natural valoros, cea mai cunoscută proprietate fiind cea de calmant digestiv. Aciditatea stomacală, gazele şi durerile provocate de ulcer sunt doar câteva dintre problemele care îşi găsesc rezolvare printr-o cană de suc de cartof în fiecare zi.


Sucul din cartofi proaspeți conține cantități însemnate de vitamina C, vitamina B și K, proteine, fosfor, amidon, potasiu, magneziu și carotenoizi. De fapt, doar un singur cartof poate asigura necesarul zilnic de vitamina C și vitamina B6, precum și 18% din necesarul zilnic de fier și niacină.

Iată doar câteva dintre beneficiile nebănuite ale sucului de cartof:

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: un excelent antiinflamator

Sucul de cartofi are excelente proprietăți antiinflamatoare, fiind util în atenuarea simptomelor artritei și altor boli inflamatoare; de asemenea, sucul de cartofi stimulează circulația sangvină.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: este alcalin

Sucul de cartof este acțiune alcalină asupra organismului, prevenind afecțiunile cardiovasculare și chiar cancerul.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: tratează acneea

Sucul de cartofi reprezintă un remediu excelent pentru tratatea acneei și a diferitelor eczeme.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: te ajută să slăbești

Sucul de cartof scade nivelul zahărului din sânge, astfel că te poate ajuta în curele de slăbire - bea un pahar din acest suc în fiecare dimineață, pe stomacul gol și seara, cu 2-3 ore înainte de culcare.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: reduce colesterolul

Sucul de cartof are puternice proprietăți detoxifiante, scade nivelul zahărului din sânge și elimină, astfel, colesterolul depus pe artere.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de cartof: afecțiuni hepatice și renale

Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că acest suc stimulează organismul în lupta contra afecțiunilor hepatice, renale, diabetului, reumatismului și a bolilor cardiovasculare. Acest lucru se datorează conținutului mare de vitamina C din compoziția sucului, care ferește organismul împotriva radicalilor liberi.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Iulian | 06 April 2015, 18:09
Îndoielile, temerile, pesimismul şi gândurile negative otrăvesc sursa vieţii. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Dorina | 06 April 2015, 20:45
Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
Adauga un comentariu »