Actualitate »

Așa slăbești 4 kilograme în 14 zile!

11 March, 10:40 | 2 comentarii

Dacă îți dorești să slăbești într-un timp relative scurt, urmează o dietă cu carne albă, slabă, lactate, legume și fructe, care-ți aduce zilnic un aport caloric de circa 1.400 de calorii.


Suc de lămâie înainte de micul dejun

Înainte de micul dejun, pregătește-ți un pahar cu apă caldă în care ai pus sucul proaspăt de la o lămâie. Amestecă bine și bea lichidul pe stomacul gol. Nu numai că te va hidrata, dar îți va curăța ficatul de toxine și va accelera metabolismul.

Fructe și nuci la prima masă a zilei

Alege o combinație de două fructe pentru micul dejun, de pildă un măr cu o portocală, și o mână de nuci, alune de pădure sau migdale. Toate îți dau energie peste zi și elementele nutritive necesare.

Un plus de proteine la prânz

La prânz, ai nevoie de surse sănătoase de proteine. Aproximativ 150 de grame de carne de pasăre sau pește sunt de ajuns la a doua masă principală a zilei, cu atât mai mult cu cât le vei alătura garnitură de legume. În următoarele patru ore n-ar trebui să-ți mai fie foame.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Extera | 11 March 2016, 12:05

Drumul spre prosperitatea ta începe în momentul în care transformi SPERANTA în voinţă şi îţi faci un plan. Mai departe, totul ţine de TENACITATEA cu care îţi urmezi planul.Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Oferim pregatire gratuita si contract legal, indiferentde experienta in campul muncii sau de studii! Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail la adresa: [email protected]

2 Postat de: Vasilica Florina | 12 March 2016, 08:24
Câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Căutăm colaboratori care vor să câştige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima lună! Oferta este pentru toate localităţile ţării. Lucraţi in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte uşoară. Cerem şi oferim seriozitate maximă! Pentru mai multe informaţii, solicitaţi acum detalii unuia dintre membrii echipei. Trimiteţi un mail cu solicitarea “detalii” la adresa: [email protected]
Adauga un comentariu »