Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Așa scapi foarte ușor și repede de punctele negre!

Autor: Ramona Liță | 14 February, 10:00 | 1 comentariu

Punctele negre sunt inestetice și nu apuci să ajungi mereu la timp la salon să scapi de ele? Află cum poți să remediezi această problemă chiar la tine acasă!


Două produse care se regăsesc cu siguranță în orice casă te pot ajuta să scapi de o problemă atât de deranjantă precum este apariția punctelor negre.

Acum poți să uiți de benzile destinate acestei operațiuni și să dai o fugă până la bucătări și să pui deoparte un pliculeț de gelatină și un pahar de lapte. Le-ai găsit, așa-i? Ei bine, acesta este un remediu simplu pe care îl poți practica în intimitatea casei tale, iar rezultatele te vor mulțumi pe deplin.

Laptele catifelează pielea

Ai nevoie doar de o lingură de lapte și o linguriță de gelatină pe care să le amesteci și să le ții 15-20 de secunde la microunde.

După ce acest amestec se răcește, ajută-te de o pensulă și întinde amestecul pe zonele afectate de punctele negre.

Timpul necesar de acționare este de maxim 15 minute după care o poți îndepărta cu grijă și vei observa cum pielea ta va rămâne fine și porii curați.

Alternativă la gelatină?

Dacă nu ai găsit lapte sau gelatină în casă nu te panica. Întotdeauna există o alternativă. Apelează cu toată încrederea la bicarbonatul de sodiu. Adaugă-i apă până când obții o pastă și apoi aplic-o pe zonele cu probleme imediat ce ai ieșit din duș. Însă atenție dacă ai tenul sensibil nu este recomandată această opțiune.

Piela sensibilă face casă bună cu laptele combinat cu crema de gălbenele. Astfel că trebuie să îți ștergi bine tenul cu ajutorul ueni dischete demachiante înmuiate în lapte, apoi acoperă zona respectivă cu un strat generos de cremă de gălbenele pe care trebuie să o lași să acționeze peste noapte. Dimineața vei observa cum punctele negre vor ieși foarte ușor și astfel vei remedia problema.

Cum să eviți acneea?

Evită să consumi prea mult suc natural din fructe deoarece conține multă zaharoză, de asemena evită să consumi pudră de proteine mai ales dacă nu faci sport constant. Și bineînțeles nu abuza de produsele cosmetice, și acestea contribuie la apariția inesteticei acnee.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 14 February 2018, 13:26
Oferim urgent lucru complet pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »