Viata sexuala / Sex&dragoste »

Așa îți îmbunătățești viața sexuală!

Autor: Ramona Liță | 22 September, 18:00 | 23 comentarii

Vitaminele joacă un rol extrem de important în menținerea sănătății organismului tău. Anumite legume vin în ajutorul tău cu un complex vitaminic bogat pentru a te ajuta să menții apinsă flacăra pasiunii.


Dacă vrei să te menții sănăos, puternic și frumos atunci ai grijă la alimentația ta. Așa sună cel mai bun sfat pe care natura ți l-ar da dacă ar putea vorbi.

Și nu e de mirare de ce, anumite legume conțin tot ce ai nevoie pentru a avea o viață sănătoasă.

Una dintre cele mai indicate legume spre a fi consumată mai ales în această perioadă este țelina. Este cunoscur faptul că frunzele verzi de țelină conțin o cantitate importantă de vitamina A, benefică mai ales pentru sănătatea ochilor tăi, însă nici rădăcina nu este de ocolit.

Țelina, stimulent sexual

Specialiștii sunt de părere că tulpinile fruzelor de țelină au un conținut sporit de vitamine din complexul B care îți pot oferi din plin vitalitate și hrănire absolută. Și asta datorită faptului că prezintă și o doză bună de vitamina C benefică și pentru sporirea imunității, protejând organismul de stresul oxidativ și totodată de îmbătrânirea prematură.

Mineralele precum fier, calciu, magneziu, potasiu, sodiu face din această legumă, ingredientul perfect mai ales dacă te confrunți cu probleme precum hipertensiune arterială.

Consumă timp de o săptămână suc de țelină și vei observa cum tensiunea ta va ajunge la parametri normali.

Atât frunzele cât și rădăcina de țelină sunt stimulente hormonale, sexuale și combat depresia cu succes.

Scade colesterolul

Este important de precizat faptul că orice problemă de sănătate s-ar ivi este necesar un consult de specialitate. O dată confirmat diagnosticul, dacă te confrunți cu valori crescute ale colesterolului în sânge este indicat ca dimineața pe stomacul gol să te bucuri de un pahar de suc de țelină proaspăt făcut în casă, în 3 săptămâni vei observa diferența.

Poți de asemenea să alegi să consumi o salată de țelină, aceasta va ajuta tranzitul intestinal să funcționeze corespunzător, să eviți neplăcerile create de hemoroizi, balonare sau chiar constipație.

Sucul de țelină condumat cu regularitate va ajuta rinichii să funcționeze corespunzător prevenind astfel apariția pietrelor sau a nisipului, și inclusiv eliminarea depunirilor de la nivelul acestui organ.

Află cum influențează surplusul de kilograme viata sexuală AICI

Țelina te scapă de insomnii

Dacă vrei să te bucuri de un somn bun, consumă un pahar de suc de țelină înainte de a te băga în pat, astfel te vei simți mult mai relaxat, va normaliza și regla temperatura corpului stimulând circulația sangvină.

Inclusiv la cină poți opta pentru o salată de țelină cu morcov și zeama de la o lămâie, silueta ta îți va fi etern recunoscătoare oentru această atenție acordată.

Aportul său de fier îți va reda pofta de viață, culoarea în obraji și vitalitatea necesară să te bucuri de relația de cuplu și de tine.

Consumul legumelor în stare crudă revitalizează corpul

Atât țelina cât și ardeiul iute sunt două condimente necesare pentru a te putea bucura de calități bune în momentele intime.

Este recunoscut faptul că ambele legume sunt deosebit de stimulente, atât timp cât nu se face abuz și nu există contraindicații pentru consumul lor.

Capsaicina din ardeiul iute va intensifica arderile și va menține o circulație sangvină corespunzătoare bunei oxigenări a organismului.

Ceaiul din semințe de țelină ajută la distrugerea celulelor canceroase din organism, având efect diuretic, afrodisiac, depurativ și antireumatic, la fel ca și ardeiul roșu iute.

Indiferent că alege să le consumi în stare crudă sau sub formă de suc, macerat, atât țelina cât și ardeiul iute ajută la curățirea sângelui, sunt benefice în tratarea bolilor de piele, doar în cazul în care se evită consumul de alcool, produse conservate și de carne pe perioada curei.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dan | 03 October 2017, 07:34
Castigi online la domiciliu, usor si eficient. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Dinca | 03 October 2017, 13:23
Viata sexuala se poate imbunatati si prin schimbarea stilului de viata pe care il avem. Daca schimbam stilul de viata vom avea si rezultate in potenta.

3 Postat de: Alysontgy | 05 October 2017, 14:22
Hello everybody! Lately I have been fighting with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well link and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
4 Postat de: Alysonvdb | 08 October 2017, 03:34
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and whined about his sleeplessness. I totally told him to click here and deal with it.
5 Postat de: Bethanyttr | 20 October 2017, 14:32
Hello everybody! Lately I have been fighting with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well site and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »